vrouwen uit zuid-holland zoeken een relatie.

Snel een relatie zoeken en vinden in zuid-holland. Dating profielen van vrouwen uit zuid-holland met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zuid-Holland - Rotterdam
over mij Ik wil even kijken wat me hier overkomt. Ik ben een single dame en sta open om een nieuw hoofdstuk in mijn leven te beginnen. Ben een jaar geleden uit een relatie gestapt die nogal gespannen verliep en ik had een hele dominante man. Dat wil ik dus niet meer mee maken. Een relatie moet gebaseerd zijn op gelijkheid van de partners. Maar ik heb er alle vertrouwen in.
over jou: je bent zachtaardig en meegaand. Niet dat je op alles ja en amen moet zeggen maar je hebt respect voor mijn mening en ideeën.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zuid-Holland - Schiedam
over mij Zo gek als een deur zeggen ze weleens. Nou dat ben ik niet maar mijn vrienden zijn dat stuk voor stuk wel. Op feestjes hebben ze me altijd snel klem. Op een terras roepen hun en kijken mensen naar mij. Ik zie alles als een grote grap blijkbaar. Maar dan zit je daar en kijk je om je heen en denk je. Hun hebben allemaal die topper naast hun. En ik? Ehm ik zie niets. Los jij dat op?
over jou: Natuurlijk ben ik niet zo onschuldig dat begrijp je wel. Ik ben zelf een lolbroek namelijk. Hoop dat jij het ook bent. Samen ook eens wat lol trappen dan op een terras. En ja ik ben degene die je dan in een zwembad duwt als het zo heet is. Moet kunnen toch?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zuid-Holland - Heenvliet
over mij Ik heet Aafje, en ben nu sinds een jaar weer single, en daar baal ik enorm van. Het ging niet alleen om het intiem zijn, maar ook de leuke dingen doen, zoals lekker naar het strand, en dan heerlijke strandwandelingen maken, lekker je hoofd leegmaken, daar kan ik zo van genieten, en mis dat zo erg! Ik heb het een aantal keertjes alleen gedaan, want me vriendinnen houden er niet van, daarom ben ik nu op zoek naar een leuke vriend of vriendin die het leuk vind om samen lekker over het strand te lopen, en dan lekker even wat drinken na afloop. Ik hoop dat ik hier iemand kan vinden die dat leuk vind?
over jou: Vind jij het leuk om samen met mij een aantal keren per maand lekker over het strand te gaan lopen! Vind jij dat ook zo heerlijk ontspannen, en maakt het jouw ook niet uit wat voor weer het daarvoor is? Wil je het een keertje met mij proberen, laat dan een berichtje voor me achter, zodat ik contact met je kan opnemen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zuid-Holland - Ridderkerk
over mij Ik ben bijna 80 jaar dus zoeken naar een partner, doe ik niet meer. Wel zou ik het fijn vinden om af en toe tijd door te brengen met iemand. Tijd die we dan samen invullen, op ons eigen tempo. Als we wat ouder worden, gaat het allemaal zo snel niet meer maar dat is niet erg.
over jou: Je hoeft geen relatie te hebben om het samen gezellig te maken en samen dingen te ondernemen. Ik vind het nog steeds fijn om een wandeling te maken in het bos of een dagje naar het strand te gaan.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zuid-Holland - Driebruggen
over mij Ik ben al een hele tijd alleen en daar wil ik graag verandering in brengen. Zelf heb ik alles wat mijn hartje begeert en ik maak me nergens meer druk om. Maar een nieuw maatje in mijn leven zou erg fijn zijn. Met mij is het nooit saai en is er altijd genoeg te beleven.
over jou: Ben jij ook op zoek naar een leuke relatie? Ik hoop dat het rustig kan worden opgebouwd en dat we niet al te snel van stapel lopen. Het liefst ben je om en nabij mijn leeftijd, maar de klik vind ik belangrijker.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zuid-Holland - Leidschendam
over mij Mijn vriendin zei heel duidelijk, je kan altijd nog online zoeken. En toen kwam het verhaal hoe ze haar man ooit vond. Ik ben soms iets te verlegen daarom spreek ik mensen niet snel aan. Maar hier zie je mij niet blozen. Super plan en hopelijk snel een lieverd.
over jou: Ik ben snel verlegen en dan krijg ik die rode kop. Maar als het ijs gebroken is dan is het ook over. Daarom spreek ik niet gemakkelijk mensen aan maar hier kan je het heel gemakkelijk. Vertel mij dan eens wie jij bent?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zuid-Holland - Barendrecht
over mij Dit is voor mij niet nieuw. Ik heb al via internet een super leuke vriendin gevonden waar mee ik nu een hele hechte vriendschap heb. Het enige nadeel is dat zij net iets te ver weg woont om zomaar onverwachts op de koffie te gaan. Dat is dus wat ik nu nog zoek een maatje die wat dichter bij woont waar ik zo binnen kan wippen voor een bak koffie of wat anders.
over jou: Na het lezen van mijn 'over mij' verhaal weet jij dat dat is wat jij ook zoekt en kan jij niet wachten om wat terug te sturen naar mij. Het maakt mij niet uit of jij een man of een vrouw bent, zo lang jij maar van praten, lachen, gieren en gekke dingen doen houdt.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zuid-Holland - Rotterdam
over mij Ik zit (nog) in een relatie en kan dus niet thuis ontvangen. Maar dat maakt niet dat ik dan geen vrienden of zo mag zoeken toch? Ik ben voorheen getrouwd geweest en nu heb ik dus een vriendje. Ik zoek toch, omdat ik merk dat we meer een broer-zus relatie hebben. En ik wil wel een goede maat hebben.
over jou: Wees gewoon jezelf en dan ben je al goed genoeg voor mij. Voldoende aandacht en plezier maken is natuurlijk ook van belang. Daar ben ik immers naar op zoek.

Uitgebreid Profiel