vrouwen uit zeeland zoeken een relatie.

Snel een relatie zoeken en vinden in zeeland. Dating profielen van vrouwen uit zeeland met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zeeland - Stavenisse
over mij Mijn ex heb ik buiten gezet omdat hij nooit echt iets met mij wou ondernemen. Altijd waren het zijn vrienden waar hij leuke dingen mee ging doen en ik kon gaan zitten wachten of hij misschien eventueel nog een klein beetje tijd over had voor mij. Nou, daar pas ik toch wel echt voor! In een relatie wil ik op de eerste plaats komen en niet op nummertje 33 of zo.
over jou: Jij wilt mij wel aandacht geven, je hebt tijd voor mij en laat niet altijd tig hobby's en vrienden voor gaan. Heb er totaal geen problemen mee dat je met vrienden eens iets doet maar als ik daardoor achteruit gesteld word, dan hoeft het voor mij toch niet meer.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zeeland - Yerseke
over mij Zijn er hier nog mannen of vrouwen die geïnteresseerd zijn in een leuke vriendschap met een echte Zeeuwse? Mogen wij elkaar echt heel goed leren kennen dan is het altijd mogelijk om te kijken of we nog wat leuks kunnen toevoegen in de vriendschap.
over jou: Nieuwsgierig en overal voor in? Heb jij ook een beetje een rustig karakter, dan denk ik dat wij voor elkaar bestemd zijn. Zelf zou ik het heel fijn vinden om te weten wat jouw favoriete band is, want ik hoop dat jij net als ik ook gek bent op muziek.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zeeland - Arnemuiden
over mij Ik vind mijzelf wel iemand met stijl en klasse en stel best hoge eisen aan het leven, zonder een snob te zijn. Ik heb er ook hard voor gewerkt en geknokt om zover te komen. Maar nu word het tijd voor wat meer plezier in het leven en dan natuurlijk het liefste met een man naast mij. Ik hou van muziek en heb eigenlijk altijd en overal de radio aan staan, ik hou van opera tot rock. Zo verschillend als mijn muziek smaak is is ook mijn smaak voor mannen!
over jou: Mijn smaak is zo divers , ik heb daarom geen uiterlijke eisen. De binnenkant is wel belangrijk, wees jezelf en eerlijk. Mannen die mijn leven willen gaan bepalen zoek ik niet, ik zoek gelijkwaardigheid.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zeeland - Goes
over mij Ik ben een verlegen meisje… Op aanraden van een vriendin het dan toch maar eens hier proberen. Ik maak niet zo snel contacten. Vandaar dit misschien ietsje beter zal gaan met chatten? Nou ik hoop het maar. Heb wel zin in een leuke relatie met een lieve man. Ik val namelijk ook wel wat op oudere mannen…
over jou: Een lieve man die openstaat voor een relatie.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zeeland - Middelburg
over mij Hallo vrijgezelle mannen in Zeeland. Ik ben Baukje, 53 jaar. Ik ben gescheiden en ik heb 2 kinderen van 25 en 23 jaar. Ik heb een eigen verloskundigenpraktijk. Ik heb mijn zaakjes dus aardig op orde en ben ook een heel tevreden en gelukkig mens. Maar nu de kinderen uit huis zijn, ben ik ook vaak alleen. Daarom ben ik op zoek naar jou, een vrijgezelle man , met of zonder kinderen, om een nieuw leven op te bouwen. Durf jij?
over jou: Ik zoek een man tussen de 55 en 65 jaar die geïnteresseerd is in een zelfstandige vrouw met een drukke baan die ook nog bij nacht en ontij uit bed gebeld wordt. Dus ben jij die man die dat kan handelen en niet erg vindt dat ik soms wel eens eerder het bed uit moet, dan moet je mij zeker een berichtje sturen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zeeland - Ossenisse
over mij Na mijn scheiding heb ik mezelf veel verwend, ik weet ook niet waar hij al het geld aan opmaakte maar in plaats van te kort komen elke maand hou ik nu over elke maand, beetje vreemd. In ieder geval ik mijn voortanden recht laten zetten, mijn ogen laten laseren en mijn haar zwart laten verven.
over jou: Ik zoek een leuke, lieve, aardige, gezellige, sympathieke man zonder gat in zijn hand. Een man die dus verliefd kan worden op mij als persoon en dus niet op mijn loonstrookje dus graag een man die zelf ook werk heeft.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zeeland - Middelburg
over mij Gisteren was het nog het onderwerp tijdens het avondeten. Single zijn en jong. En toen vertelde ik ook, dat mijn leeftijdsgenoten te kinderlijk nog zijn. Ik zoek toch wat meer grond onder mijn voeten dan zwevend in een disco staan. Gek?
over jou: Iemand die lief is en ook eigenlijk geen probleem wil maken van mijn leeftijd. Ik ben namelijk toch iets serieuzer dan je zou verwachten. Feesten het hoeft voor mij niet meer. Als ik gewoon lekker relaxed kan zijn met jou!

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zeeland - Zierikzee
over mij Ik ben een gezellige dame oorspronkelijk uit het Caribische gebied, ik zal jou later wel vertellen waar ik precies vandaan kom. Maar allereerst wat meer over mezelf. Ik ben een familiemens, vol liefde, zorgzaam en avontuurlijk. Ik zit niet graag stil en wil altijd nieuwe dingen uitproberen, daarom ben ik ook hier aangemeld.
over jou: Ik zoek iemand om gedachtes en eventueel ook gevoelens mee te delen. Het liefst met een attente man die een goed gevoel heeft voor humor. Ik verwacht dan ook dat wij open tegenover elkaar kunnen zijn.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zeeland - Breskens
over mij Ik vind het fijn alleen en toch ook niet. Ik mis soms wel een man in mijn leven. Eentje die mij de aandacht geeft die ik nodig heb maar ook eentje die zegt dat ik er mooi uitzie. Volgens mij heeft iedere vrouw dat nodig.
over jou: Heb jij mij dat te bieden? Want dan zou ik het wel heel erg fijn vinden als ik jou kan leren kennen en dan zien we wel of we een leuke klik hebben en als die er is dan zal er vast vanzelf hele leuke gesprekken gaan volgen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zeeland - Zaamslag
over mij Iā€™m simple girl I like to make simple things comfortable and enjoyable. I stood up in a difficult times. That makes me feel confident.I’ve built career in software development and now I’m ready to start a new stage of my life.I want to have my family and children.I’m happy and I’ll be happy to share my happiness with a right man for me.
over jou: Today million of people communicate with each other through the Internet and find their second halves. I think that if a person wants to find his or her second half, it is necessary to do something, not to wait.I consider that appearance is not the most important trait in man. I am looking for a rich inner world and the human qualities.I would like to meet a nice guy with serious intentions. The one who will love me for just who I am and who will also let me love him. I want you to

Uitgebreid Profiel