vrouwen uit west-vlaanderen zoeken een relatie.

Snel een relatie zoeken en vinden in west-vlaanderen. Dating profielen van vrouwen uit west-vlaanderen met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit West-Vlaanderen - Handzame
over mij Nooit had ik verwacht al zo jong weduwe te worden maar helaas, het is toch echt zo. En alleen is het ook maar niets dus zou graag weer wat moois willen opbouwen in de zin van een relatie. Ik wil graag genieten van een mooie man om me heen en samen met mijn kat weer een lekker leven op te bouwen.
over jou: Ik hoop dat je single bent en samen met mij iets wil opbouwen, hoe dan ook is dat het voornaamste. Waar we ook uitkomen het moet wel op de juiste manier vind ik.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit West-Vlaanderen - Ichtegem
over mij Zit nog op de Hogeschool, werk ernaast als serveerster en woon sinds februari in een appartementje en dat bevalt mij heel erg goed tot nu toe. Mijn doelen om in het leven te bereiken zijn succesvol zakenvrouw worden, een toffe sportwagen hebben, een villa met grote tuin, een lieve man en 2 tot 4 kinderen.
over jou: Je bent die lieve man die mij uiteindelijk 2 tot 4 kinderen zal schenken en die 100% achter mij staat om mijn doelen te bereiken in het leven.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit West-Vlaanderen - Messines
over mij Vrij eindelijk! Het is iets wat ik wel van de daken wil schreeuwen. Na een moeizame relatie ben ik na een aantal jaren weer beschikbaar op de markt. Het lijkt me nu niet echt verstandig om me weer vol in een nieuwe relatie te storten en ik zou dan ook graag eerst een beetje lol met de mannen gaan maken.
over jou: Ik geniet iedere dag van mijn leven nu dus het is ook geen enkel probleem, dat ook nog eens te gaan delen met een man. Ik stort me niet gelijk in een relatie. Mocht het op ons pad komen wie weet.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit West-Vlaanderen - Kortrijk
over mij Geloof is een groot deel van mijn leven, iets wat ik ook dacht te hebben in mijn vriend tot ik er achter kwam dat hij het er met zijn werk als loodgieter regelmatig met iets anders aan het gieten was. Toen ik er naar vroeg krijg ik het verwijt, jij wilt toch geen seks voor het huwelijk maar ik wel.
over jou: Je bent wel een eerlijk en oprecht persoon die wel kan wachten tot na het huwelijk voor sex. Dat is het enigste wat ik van je vragen zal.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit West-Vlaanderen - Bekegem
over mij Een leuke man in mijn leven daar ben ik al jaren naar op zoek. Op de normale weg vind ik ze niet. Dus nu probeer ik het op advies van een vriendin hier. Ik ben leuk en aardig. Sociaal en vol humor. Met mij zal het nooit saai worden. Ondernemend ben ik ook wel en ik daag het leven graag uit.
over jou: Ik zoek wel een ondernemende man die niet verlegen is. Zelf ben ik dat ook niet en een discussie ga je ook niet uit de weg. Je houdt ook van reizen en cultuur. Een saaie piet daar kan ik niet mee overweg. Ik heb een man nodig die mij energie geeft.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit West-Vlaanderen - Ingelmunster
over mij Ben jij op zoek naar een pittige dame om je leven wat vrolijker te maken, dan moet je zeker eens kennismaken met mij. Ik ben lief, leuk, houd van lachen en maak van alle dagen een feestje, hou je daar ook van? Ik ben alweer veel te lang alleen en met elkaar is het ook gezelliger. Ja toch, want
over jou: Nou je bent natuurlijk nu helemaal enthousiast geworden na het lezen van mijn verhaaltje en je kan niet wachten tot we lekker met elkaar aan het kletsen zijn.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit West-Vlaanderen - Sint-Jan
over mij Ik kan wel wat verlegen zijn en daardoor durf ik niet zomaar een man aan te spreken en zo kom ik natuurlijk nooit een leuke man tegen en in contact met hem. Het lijkt me zo heerlijk om met een man contact te hebben en dingen te delen.
over jou: Zou jij het ook wel zien zitten? Dan kunnen we kijken of we een leuke klik hebben en dan een leuk contact kunnen opbouwen als je dat ziet zitten? Ik vind het heerlijk om liefde te delen en nu ben ik ook maar alleen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit West-Vlaanderen - Brugge
over mij Een omhoog gevallen vrouw noemen ze me ook wel eens! Kan ik er wat aan doen dat mijn helaas overleden man goed in de slappe was zat? Ik kan doen en laten wat ik wil en ik wil nu ook wel eens gezien worden met een leuke man aan mijn zijde. Niet alleen in Brugge, maar over de hele wereld..
over jou: Een vrouw die goed in de slappe was zit? Dat is precies wat jij zoekt. Je laat je graag trakteren en natuurlijk wil je graag op reis.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit West-Vlaanderen - Brugge
over mij Lieve man, ik ben naar jou op zoek. Een man die een aanvulling is, mij weet te inspireren, iemand die ik kan inspireren. Elkaar wat te vertellen hebben en van elkaar kunnen leren en bovenal samen van elkaar en het leven kunnen genieten, dat is wat ik met heel mijn hart hoop te vinden.
over jou: Liefdevol, passievol, ondernemend, onderzoekend, levensgenieter, zoekende en open.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit West-Vlaanderen - Roeselare
over mij Gezellig en spontaan maar ik bezit nog veel meer goede kwaliteiten. Ben een drukke zakenvrouw en zoals het er uit ziet gaat ik eindelijk dit jaar stoppen. Ik heb er genoeg van om elke keer het huis te verlaten vooral omdat het niet meer noodzakelijk is. Dus ik ga genieten van mijn opgebouwde leven. Waar ik zelf nog weinig van heb kunnen genieten. Ik ben nooit gehuwd geweest. En wie weet gaat die stiekeme droom nog eens uitkomen. Maar om nu gelijk een huwelijk voor te gaan stellen. Eerst maar onder het genot van een diner en een flesje. Kijken of we een beetje hetzelfde als uitgangspunt dan wel interesse hebben.
over jou: Mannen kunnen mij benaderen met een leuk voorstel en het liefst met iets meer informatie omtrent wat ze zelf zoeken. Ik vind het namelijk moeilijk om lang te gaan vertellen nu en dan nog niet alles gezegd te hebben

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit West-Vlaanderen - De Panne
over mij Natuurlijk wist ik dat er dating en vriendensites waren zoals deze. Ik had mij er alleen nog nooit in verdiept tot nu dan. Ik heb zoiets van ik zie wel wat er op mijn pad komt en laat het gewoon over mij heen komen. Ik heb zelf een ontzettende leuke baan. De hele dag met van alles en nog wat bezig maar helaas wel binnen. Wanneer ik vrij ben, ben ik buiten te vinden. Ook wanneer het regent kan ik mij prima vermaken, zou het wel fijn vinden om iemand te hebben die mee wil doen met het vermaak.
over jou: Een gezellig iemand die graag mee doet met van alles en nog wat. Kan hier wel een hele waslijst benoemen maar daar gaan wij samen wel achter komen. Het hoeft ook niet zo te zijn dat wij allebei van dezelfde dingen houden. Als jij graag naar sport op tv kijkt, ga je gang ik vermaak mij wel met wat anders.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit West-Vlaanderen - Kerkhove
over mij Ik ga mezelf eens omschrijven. Zit je er klaar voor? Ik ben een leuke gezellige vrouw. Eerlijkheid staat bij mij heel hoog op de ladder. Ik ben in mijn leven belogen en bedrogen en dat heeft van mij gemaakt wat ik nu ben. Ik vertrouw mensen niet blindelings. Ik heb daar tijd voor nodig. Ik ga niet op pad met de eerste de beste. Maar als je mijn hart weet te veroveren. Mijn bommetjes aan de gang krijgt. Dan kan het wel heel leuk gaan worden. Durf je?
over jou: Je houd van autorijden en weekendjes weg. Je vind het leuk om een spontane vrouw beter te leren kennen en wil daar ook best wel wat tijd in steken. Je houd van gezelligheid en je drinkt niet tot je helemaal onder de tafel ligt en niet eens meer weet wat voor of achter is. Voldoe je hieraan? Dan hoop ik van je te horen. Je hoeft niet knap te zijn of rijk. Ben ik namelijk ook niet.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit West-Vlaanderen - Brugge
over mij Ik vind mijzelf best spontaan, lief, leuk en aardig. Maar het gaat er niet om dat ik dat zelf vind, maar een ander ook. Ik heb op tijd dit moment even geen auto meer. Ik was niet echt aan het opletten, en was drukker met de telefoon dan met het rijden. Opeens en harde klap en daar stond ik tegen een lantaarnpaal. Zelf had ik niks, maar dat kun je van mijn auto niet zeggen. Ik ben nu eenmaal een warhoofd en vaak met meerdere dingen tegelijk bezig. Maar nu ben ik bezig met het zoeken naar een man, heb ik je aandacht! Waar wacht je dan nog op?
over jou: U vind afstand geen probleem of woont in de buurt. Ik moet nu tijdelijk alles met het openbaar vervoerd doen, vandaar dat ik wat dichter in de buurt zoek. Maar als u verder weg woont en ik heb uw interesse gewekt gewoon reageren!

Uitgebreid Profiel