vrouwen uit waals-brabant zoeken een relatie.

Snel een relatie zoeken en vinden in waals-brabant. Dating profielen van vrouwen uit waals-brabant met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Waals-Brabant - Nijvel
over mij Alleen is maar alleen. Ik ben een sociaal iemand die graag dingen met andere doet. Reis graag en maakt graag plezier, het leven is al kort genoeg. Ben eerlijk, trouw en ben recht voor de raap en dat is iets van ik van een ander ook verwacht.
over jou: Iemand ontmoeten en samen een nieuwe liefde ontdekken. De tijd vergeten en van het leven genieten. Respect, vertrouwen, gewoon een degelijke man.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Waals-Brabant - Hévillers
over mij Eigenlijk wil ik gewoon een leuke gezellige date, met een leuke gezellige man, meer niet. Ik weet dat hier de meeste opzoek zijn naar sex, en dergelijke, maar dat is niets voor mij. Ik wil eerst iemand leren kennen, en wat kletsen, en het leuk hebben samen. En wie weet wat nog meer, toch? Ik ben single, na het overlijden van mijn man, dus kan wel wat gezelschap gebruiken.
over jou: Ben jij in voor gewoon een leuke date, zonder verplichtingen. Gewoon ergens op een leuke gezellige plek, of iets leuks doen samen, zodat we kunnen kletsen, en elkaar kunnen leren kennen. Wie weet met de optie voor een leuk vervolg..

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Waals-Brabant - Nijvel
over mij het word nu wel eens tijd dat je het huis uit gaat zeiden mijn ouders. Neem eens een vriend zei mijn zus. Ja die heeft lekker makkelijk praten die slijt de ene jongen na de andere. Ik ben meer op zoek naar die ene ware. Helaas lijkt het erop dat ik dan toch wel een beetje hulp nodig heb dus kom ik hier eens rond kijken.. Ik woon inmiddels al wel lekker op me zelf. Het was echt wel wennen,
over jou: Wie wil dit onnozele kipje dan eens mee nemen de wijde wereld in?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Waals-Brabant - Nijvel
over mij Hallo daar leuke mannen, op straat zeggen ze wel eens: "Hoe kan zo'n leuke dame als jij nou vrijgezel zijn?" Nou, om eerlijk te zijn heb ik geen idee waarom, anders had ik mij namelijk hier niet hoeven aan te melden, of heb ik geen gelijk?
over jou: Spontaniteit is echt een must, ik hou er wel van om verrast te worden midden op een dag zonder enige reden. Ik hou ervan om lekker in de watten gelegd te worden en mij te voelen als een echte vrouw. Ik denk dat ik dat gemist heb de laatste jaren en dat ik daarom nog steeds vrijgezel ben. Dus ben jij een leuke persoon en de reden waarom ik nog steeds vrijgezel ben? Haal mij dan hier uit mijn dalletje en reik mij een hand toe!

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Waals-Brabant - Nijvel
over mij Ik ben een natuurmens in mijn vrije tijd. Daar geniet ik van. Ik kom tot rust, weg van alle gebouwen en auto's. Ik ben vrij energiek en hou ook van wandelen.Misschien wel een beetje saai haha. Ik hou ook van lekker eten en een lekkere wijn in een romantische sfeer. Aan het einde van de dag hou ik er toch wel van om alleen in mijn nestje te kruipen..
over jou: Geen voorkeur. Vriendelijk en eerlijk.Het liefste iets ouder dan mij

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Waals-Brabant -
over mij Ik vind dit tamelijk een spannende manier om met iemand in contact te komen. Normaal gesproken heb je eerst de gelegenheid om een blik op iemand te werpen alvorens je besluit of je eventueel verder zou willen gaan. Nu doe ik het eens precies anders om. Eerst kennis maken door met iemand in gesprek te gaan voor je die persoon ook echt te zien krijgt. Het voordeel is echter wel weer dat je al wat van iemand te weten komt en kunt kijken of er raakvlakken zijn.
over jou: Vindt jij dit ook zo spannend en wil je met mij in het diepe springen op deze manier? Je bent goed gemanierd, serieus, eerlijk en je hoeft geen fotomodel te zijn. Onze karakters zullen uitmaken of wij elkaar zullen gaan aanvullen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Waals-Brabant - Nethen
over mij Februari 2012 getrouwd en januari 2014 gescheiden, op het moment van scheiden voelde het alsof we al 200jaar samen waren er was geen intimiteit meer, we hadden elkaar niets meer te vertellen en zelf samen eten was er niet meer bij. Zodoende ben ik weer vrij en op zoek naar een man.
over jou: Nou ik hoop in ieder geval dat je langer meegaat in een relatie als mijn ex want ik zoek iemand voor het leven.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Waals-Brabant - Waver
over mij Op het moment gaat mijn hele leven op volle snelheid vooruit zodra ik elke dag de deur uit ga maar zodra ik thuis ben gaat de rem er vol op want alles gaat goed behalve een relatie want die heb ik nog steeds niet en ik ben al 24 en nog steeds maagd, ik heb zelfs nog nooit een jongen gekust.
over jou: Laten we beginnen dat je lief voor me bent, attent bent, eerlijk tegen me bent en geduldig met me bent. Dat laatste vooral want als je denk hé een maagd die pak ik even, dan heb je het mis alles begint met een goed gesprek om elkaar te leren kennen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Waals-Brabant - Nijvel
over mij Koken is mijn lust en mijn leven en heb er zelfs mijn beroep van kunnen maken. Ik vind mezelf goed en daarom wil ik voor jou tijdens de eerste keer dat we elkaar zien ook koken. Ik heb iets heerlijks in gedachten en zo leren we elkaar ook nog eens kennen. Wat kan er beter zijn?
over jou: Jij en ik leren elkaar kennen tijdens een leuk diner die ik verzorg. Durf je dat aan en doen we er een leuke avond van maken. Zo eentje die voor herhaling vatbaar is?

Uitgebreid Profiel