vrouwen uit utrecht zoeken een relatie.

Snel een relatie zoeken en vinden in utrecht. Dating profielen van vrouwen uit utrecht met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Utrecht - Maarsbergen
over mij Ben een eenzame dame van 32jaar die op zoek is naar eerlijk en naar beneden met een geweldig gevoel voor humor …. ben op zoek naar die speciale man met een geweldig gevoel voor humor om mee te doen en hopelijk te zien hoe het gaat. .
over jou: Ben op zoek naar die zorgzame, loyale, begrijpelijke, genereuze harthartige en een man met een groot gevoel voor humor om mee te doen en ik hoop er iemand op te ontmoeten

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Utrecht - Achterveld
over mij Ik heb lang gewerkt aan mijn studie en ben dan ook in een goed en leuk beroep gerold. Ondertussen heb ik mijn eigen plekje gevonden en hoort daar ook een man bij. Ik hou van het leven en geniet van de kleine dingen, maar met zijn tweetjes is het altijd leuker.
over jou: Een eerlijke man, iemand waarmee ik een goed gesprek kan voeren en die wat wereldkennis heeft. Jij hoeft niet hoog opgeleid te zijn of een hooggeplaatste baan te hebben, als je maar van alles een beetje kent en over dingen kan meepraten. Genieten van de kleine dingen in het leven is voor mij ook erg belangrijk. Samen sporten, reizen en ontspanning zoeken zijn voor jou sleutelwoorden voor een succesvolle relatie.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Utrecht - Bilthoven
over mij Uiteindelijk zoekt iedereen hier volgens mij hetzelfde. Iemand die bij je past. En dat is wat ik dus ook zoek. Iemand die gewoon weet wat ik denk. Denk wat ik weet. Eet wat ik eet. Ziet wat ik ziet. En dat soort regeltjes. Iemand die zo goed bij me past dat het eigenlijk bijna bovennatuurlijk zou moeten zijn. Diegene zoek ik. En misschien hoop ik althans vind ik het ook nog eens.
over jou: Je gelooft echt helemaal in voorbestemming. Iets moet gewoon zo zijn. Dus misschien ook dat gevoel wat je kreeg toen je mijn foto zag. Vertel je het mij dan? Verder ben je eerlijk niet hulpbehoevend en oprecht in je uitspraken. En ga je er helemaal voor om iemand echt aan de haak te slaan.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Utrecht - Rhenen
over mij Vanwege mijn rode haar werd ik vaak gepest. Dat heeft er bij mij voor gezorgd dat ik ook wat terughoudend ben geweest qua aangaan van relaties maar over die angst ben ik nu heen gestapt en ik ben klaar om kennis te maken met leuke mannen.
over jou: Jij vind het leuk dat ik rood haar heb en respecteert mij zoals ik ben. Genieten van elkaar, leuke dingen doen en samen zijn dat vind jij net als ik erg belangrijk.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Utrecht - Amersfoort
over mij Ben ik een hopeloze romanticus? Ja, en ik vind dat helemaal niet erg. Ik kan wegdromen bij mooie romcoms, of bij een spannende film waar de man de held is en de vrouw redt van wat dan ook. Zelf ben ik spiritueel ingesteld wel met beide benen op de grond en zie ik het leven van de zonnige kant.
over jou: In mijn leven past een man die voor me wilt gaan, die ziet dat ik de prijs ben en niet de prooi waar hij op moet blijven jagen (tenzij het in de slaapkamer is hihi). Ik hou van die ouderwetse liefde, waar een man niet stopt voor hij zijn geliefde in zijn armen heeft.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Utrecht - Houten
over mij Er is hier vast een super gezellige man voor mij waar het mee klikt, waar ik eindelijk weel een hoop plezier mee kan maken en waar ik de super lekkere vlinders van krijg, toch?
over jou: Gewoon lekker gezellig zijn, dat met mij willen zijn en lief zijn zodat jij mij de vlinders kan geven waar ik naar verlang. Verder jezelf zijn, open staan voor een leuke relatie en een fijne tijd samen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Utrecht - Woerden
over mij Helaas was mijn jeugdliefde toch niet de eeuwige liefde voor mij en ben ik nu weer vrijgezel. Maar ik ben van mening dat op ieder potje een dekseltje past dus misschien moet ik die nog vinden? Het alleen zijn ben ik nu wel een beetje beu en kan wel wat warmte, liefde en spanning gebruiken.
over jou: We hoeven niet de insteek te hebben dat we voor altijd samen zouden zijn als je het maar wel leuk vind om meerdere keren wat af te spreken. Je moet ook wel lief en sociaal zijn en daarnaast uitdagende dingen willen ondernemen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Utrecht - Amersfoort
over mij Hey leuke jonge mannen, daar ben ik dan, opzoek naar een leuke en spannende date. Een leuke houd in dat jij ook leuk moet zijn natuurlijk:p Ik ben doordeweeks altijd bezig met mijn studie die ik graag goed zou willen afronden, maar in het weekend ga ik lekker uit mijn dak, dansen, film pakken, drankje doen of gezellig met de meiden een avondje thuis. Ik sta open voor een relatie maar kijk daarin wel graag de kat uit de boom. Wie heeft er interesse?
over jou: Een goed verzorgde jongen, ik hou van jongens die casual gekleed zijn, een leuke jeans, nette schoenen, een blouseje en je haar netjes. Ik ben zelf ook altijd met mijn uiterlijk bezig en loop er graag goed bij. Verder moet je gezellig zijn, lief zijn en vooral de aandacht kunnen geven die ik nodig heb!

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Utrecht - Loenersloot
over mij Mijn werk is heerlijk en daar haal ik ook veel voldoening uit, maar het single zijn daar baal ik van. Ik wil ook graag thuis komen en dat er een mooie man op me wacht. Tijd voor actie dus, ik wil het beste voor mezelf en daar ga ik voor!
over jou: Ben jij een man die eigenlijk hetzelfde mist en er met mij voor willen gaan? Dan hoop ik de man te vinden die me aanvult en doet waar hij goed in is!

Uitgebreid Profiel