een liefdesverhouding met een vrouw uit Noord-Brabant - Oirschot
over mij Lachen is gezond en goed voor een mens word er altijd gezegd , en daar ben ik het helemaal mee eens. Ik ben iemand die graag lacht en al snel ergens de lol van in ziet. Ik heb ook wel serieuze kanten en hou van een diepzinnig gesprek. Ik hou ook van een etentje bij kaarslicht en ben graag buiten.
over jou: Je bent iemand die zich niet snel stoort aan een andere en iemand niet wil veranderen. Je houdt van gezelligheid en bent ook serieus. Het samen leuk hebben is belangrijk voor je.

Naam: SchoneDame
Leeftijd: 55 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Nederland
Provincie: Noord-Brabant
Woonplaats: Oirschot
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: bruin
Haarkleur: gekleurd
opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee