Vrouwen uit Tervuren zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Tervuren en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Tervuren met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Vlaams-Brabant - Tervuren
over mij Ok, ik ben best wel een feestbeest hoor, iedereen vraagt ook steeds aan mij wanneer ik me nou eindelijk eens ga settelen met een man. Nou pas als ik er eentje vind die heeeeeeeel erg leuk is, eerder niet haha.
over jou: Misschien ben jij ook nog wel net zo'n feestbeest als ik? Gaan we samen lol maken! En mocht het dan toch een beetje serieus worden, nou ja, dan is dat alleen maar mooi meegenomen toch?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Vlaams-Brabant - Tervuren
over mij Klein maar fijn, dat slaat precies op mij. Ik ben niet zo heel erg groot en dat is soms nog al lastig om een leuke passende man te vinden. Nu ik het alleen zijn toch wel beu ben, zoek ik echt wat gezelschap om samen leuke dingen mee te doen. Vakanties, sporten en je kan het zo gek niet bedenken.
over jou: Jij bent die leuke man die ook niet te groot is, het zou fijn zijn als we wat dat betreft een beetje in verhouding zijn qua lengte.

Uitgebreid Profiel