Vrouwen uit Roermond zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Roermond en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Roermond met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg - Roermond
over mij Zonder op te willen scheppen, durf ik best te zeggen van mezelf dat ik er goed uitzie. Toch zoek ik iemand die verder wil kijken dan dat, want ook mijn binnenkant is de moeite waard!
over jou: Jij houdt wel van vrouwen met een mooie uitstraling, maar je hebt karakter genoeg om ook diepgaande gesprekken te kunnen voeren en bent bereid om best wat te stoppen in het opbouwen van een serieuze relatie

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg - Roermond
over mij Ik ben wie ik ben en toch word ik niet zo goed geaccepteerd, ik ben een slechthorende dame die zeker wel goed en kordaat in het leven staat, ik beheers het liplezen en de gebaren taal, en red me prima hoor..Alleen dan niet in grote groepen. Nu is het helaas zo dat ik inmiddels alleen door het leven moet, en gek genoeg mis ik dus gewoon iemand om mee te praten..Ja dat klinkt dan gek misschien maar zo is het wel.. Aan liegen en bedriegen doe ik niet mee..
over jou: Je kan en wil de tijd nemen om te luisteren naar mij ik kom wel uit me woorden maar het duurt even om ze te vormen, Als ik het bij leg met mijn handen vind je dat niet erg, dus eigenlijk alles wat ik van jouw vraag is een kans..

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg - Roermond
over mij Oke mannen ik weet het roken is slecht voor me, daarom ben ik al over de lights. Stoppen is voor mij nog geen optie daarvoor is mijn leven te gestressed en daarbij ben ik dan echt niet te genieten ;). In ieder geval ik zoek dus een man die er geen bezwaar tegen heeft dat ik rook, wat ik overigens ook niet in huis doe. Verder ben ik een vrij forse vrouw met een stress baan en zoek dan ook een rustpunt in een man.
over jou: Een man die mij neemt zoals ik ben en mij niet probeert te veranderen. Een man waarbij ik rust kan vinden na een dag werken, waar ik lekker tegenaan kan kruipen op de bank na het eten.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg - Roermond
over mij Beetje eenzame dame opzoek naar wat liefde en gezelschap. Ben best wel lief maar kan ook goed kattig en jaloers zijn. Geef meer om anderen dan mezelf. Besloot me hier in te schrijven meer uit verveling, ik kom geen leuke mannen tegen over straat. Wie weet zitten ze wel hier.
over jou: Een lieve en aardige man. Werkzaam en vooruitstrevend. Ben je opzoek naar meer dan alleen seks dan mag je het wel laten weten. Nou ja, stuur me gewoon een mail dan zien we wel verder.

Uitgebreid Profiel