Vrouwen uit Oss zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Oss en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Oss met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Noord-Brabant - Oss
over mij Deze eenzame vrouw zoekt weer een nieuwe liefde waar ik dingen mee kan doen die ik normaal alleen doe. We kunnen gaan wandelen, op vakantie gaan, dagjes weg en noem maar op zodat we een leuke tijd met elkaar gaan hebben.
over jou: Een man die de lege gat in mijn leven weer opvult. Ik wil je graag leren kennen en langzamerhand een relatie met jou opbouwen. Laat mij maar weten als jij dat ook wilt.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Noord-Brabant - Oss
over mij Welke echte man kan een stoere chick als ik aan? Heb totaal geen blad voor mij mond en ik ben alleen lief voor wie er lief voor mij is, tja ik moet toch eerlijk zijn. Ik ben hier op zoek naar een relatie, iemand om mee te knuffelen, leuke dingen mee te doen en het super gezellig mee te maken. Ik ben trouwens lief als jij dat ook bent hoor :p
over jou: Een leuke, spontane, gezellige en open jonge man die mij de kans geeft hem te leren kennen, die open staat voor een mooie relatie, en die wel een beetje tegen een pittige chick kan! Je moet wel een beetje stoer zijn en echte ballen hebben en er natuurlijk lekker uitzien. Laat je snel wat weten?

Uitgebreid Profiel