Vrouwen uit Nederland zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Nederland en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Nederland met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg - Roermond
over mij Zonder op te willen scheppen, durf ik best te zeggen van mezelf dat ik er goed uitzie. Toch zoek ik iemand die verder wil kijken dan dat, want ook mijn binnenkant is de moeite waard!
over jou: Jij houdt wel van vrouwen met een mooie uitstraling, maar je hebt karakter genoeg om ook diepgaande gesprekken te kunnen voeren en bent bereid om best wat te stoppen in het opbouwen van een serieuze relatie

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg - Grashoek
over mij Hier terecht gekomen omdat ik door alle commercials toch wat nieuwsgierig ben geworden! Een korte omschrijving van mijzelf: ik ben 25 jaar oud, woonachtig in regio Limburg. Daarnaast ben ik spontaan, eigenwijs, lief, leergierig, zelfstandig en hou ik van een gezonde dosis humor. Daarnaast vind ik het leuk om gezellig met andere mensen op pad te gaan, maar kan ik mezelf ook prima thuis op de bank vermaken met een goed boek of goede film.
over jou: En wie ben jij? Als jij een leuk, lief, vrolijk en gezellig persoon bent waarmee ik kan lachen en leuke activiteiten kan ondernemen, zou ik het leuk vinden om kennis met je te maken 🙂

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg - Maastricht
over mij Hallo mooie meiden, hoe gaat het ermee? Ik ben Tamara, een lieve leidinggevende uit Maastricht. Op zoek naar een lieve meid voor iets bijzonders. Eerlijkheid en liefde staan bovenaan, samen met mooie tijden meemaken samen.
over jou: Je gaat echt voor me, bent een slanke, meid met mooie benen. Heel goed verzorgd en mooi. Houdt van plezier maken en ook rustmomenten in plannen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Overijssel - Dedemsvaart
over mij Hallo, ik ben Arnouda. Ik ben vrolijk maar ook serieus van aard en beschik over een fikse portie humor. Ik zoek een type man waarmee ik op dezelfde golflengte zit, lekker voor je koken, gewoon jezelf kunnen zijn, ik hou van mannen die iets te melden hebben zodat er geen dodelijke stiltes vallen, ik kan wel berichten ontvangen maar niks leuks terug schrijven.
over jou: En jij die gezellige romantische eerlijke humorvolle aardige vent en je kan jezelf wel vinden in mijn profiel geef mij dan een teken. Ook belangrijk voor mij is dat je wel af en toe van een lekker wijntje pilsje of whatever houdt en daar dan ook zo af en toe een sigaretje bij opsteekt.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Overijssel - Enschede
over mij Ik ben lief spontaan eerlijk open direct stoer en heb een eigen wil. Onafhankelijk en gedreven. Ik hou van lekker eten en ben een echte lekkerbek. Zoals ze dat weleens noemen. Ik ben enkele jaren geleden gescheiden en ben toen gaan leven zoals ik dat wilde. En er is plek in mijn leven voor een lieve heer.
over jou: Ik ben blij als je een luisterend oor kan bieden en kan luisteren naar leuke verhalen en ook pijnlijke verhalen.De dag afsluiten kan met een lach. En ook beginnen kan op die manier. Betrouwbaarheid zou ook erg fijn zijn ik ben namelijk altijd eerlijk in alles. Soms zelfs te eerlijk.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Drenthe - Wapserveen
over mij Ik ben het type dat hou van country muziek. Ik heb een groot gevoel voor humor met een glimlach… Ik hou van lezen, luisteren naar muziek zoals komedie actiefilms, liefde om te voldoen aan vele mensen of sluiten, ik graag met vrienden soms en gaan voor de camping en vooral dicht bij de natuur, ik ben bereid om te voldoen aan de juiste man die klaar voor een serieuze relatie is , ik ben niet een volwaardige leden hier mijn contact is gewoon
over jou: Hoop om te voldoen aan een liefdevolle, zorgzame, eerlijke, betrouwbare man uit hier, enkel voor ongeveer 5 jaar hebben niet alle datums, ik leefde al mijn vorige jaren in de Verenigde Staten, nu im terug naar mijn land van herkomst hoop ik kan horen van een ernstige man geweest.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Gelderland - Apeldoorn
over mij Mijn naam is Helga en ben op zoek naar een leuke vriendschap. Zolang woon ik hier nog niet en ken nog weinig mensen. Heb jij zin om dingen te ondernemen met mij? Ik heb wel kinderen dus zou leuk zijn als jij die ook zou hebben
over jou: Leuke vlotte vrouw die het leuk vind om als vriendinnen wat te doen. Ben je ook een moeder die het thuis zitten soms een beetje zat is dan kunnen we leuke dingen ondernemen toch?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Gelderland - Didam
over mij Ik ben niet een vrouw die graag alleen is. Maar helaas ben ik dat wel al een tijdje. Ik kan zeker wel goed voor mezelf zorgen, maar mis gewoon de gezelligheid van een leuke man om me heen. Ik kook graag maar voor mezelf alleen vind ik dat niet zo leuk om dat uitgebreid te doen.
over jou: Ben jij ook iemand die het alleen zijn niet leuk vind en graag iemand in zijn leven wil om het gezellig mee te kunnen maken. Iemand die voor je kookt en het gezellig maakt in huis?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg - Geleen
over mij Ik heb veel mannelijke vrienden, gewoon vrienden. Als je daar heel onzeker of jaloers van wordt, reageer dan maar niet op mijn profiel. Vriendschap hoef ik niet, vrienden heb ik wel genoeg. Maar een echt liefdesmaatje is wat ontbreekt.
over jou: Ben jij niet opzoek naar vriendschap, maar echt een liefdevolle relatie? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Overijssel - Baarlo
over mij Eigenlijk vind ik het best wel raar om mezelf op deze site te zetten maar het is iets wat ik moet overwinnen. Ik heb heel weinig vrienden omdat ik best wel verlegen ben. Ik heb een goede baan maar de vrienden helaas niet. Daarom zoek ik hier een maatje.
over jou: Jij bent een leuke en vlotte man die het ook leuk vindt om nieuwe mensen te leren kennen. Of je een relatie hebt of niet, dat maakt me niet uit, is het me niet om te doen. Het lijkt je leuk om samen dingen te ondernemen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Groningen - Veendam
over mij Ik zou mijzelf wel de gelukkigste dame van de wereld kunnen noemen als ik hier de liefde van mijn leven zou kunnen vinden. Ik heb natuurlijk een perfect plaatje in mijn hoofd, maar dat is natuurlijk niet de lat die ik leg. Want dat zou een sprookje zijn die werkelijkheid zou worden.
over jou: Ik ben geen veeleisende persoon, maar het moet wel van twee kanten komen om een relatie goed te laten werken. Als jij net zoveel moeite wilt doen om samen gelukkig te worden, dan kunnen wij wellicht wel samen oud worden!

Uitgebreid Profiel