Vrouwen uit Maasmechelen zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Maasmechelen en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Maasmechelen met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Maasmechelen
over mij zo dan en ineens word je wakker in het ziekenhuis en is het toch wel een beetje uit met de pret je denkt zo even uit je bed te stappen en dat lukt dus niet 🙁 het enige wat ik me nu dan echt na maanden van zware revalidatie dan zo herinner is een harde klap met een andere auto.. Zit nu nog in een rolstoel maar doe er alles aan om er weer uit te komen.. Een leuke man zou denk ik mij nog wel een beetje meer stimuleren.. 🙂 en mocht er een relatie van komen zou ik daar zeker wel voor open staan.. 🙂
over jou: Je kan even verder kijken dan mijn rolstoel en je vind het niet erg dat ik nog wel een lange weg te gaan heb…

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Maasmechelen
over mij Een lieve dame opzoek naar iets serieus. Ik hou ervan om stappen te nemen in mijn leven die ik nog nooit heb gedaan. En ja dit is dus wel een van ze. En ik ben een trotse moeder van een vijf jarig meisje. Nou als je meer vragen hebt dan hoor ik het wel.
over jou: Ik hou wel van ambitieuze mannen, die zijn er nog wel hé? Je zet graag de eerste stap, weet wat hygiëne is en natuurlijk ook respect.

Uitgebreid Profiel