Vrouwen uit Loker zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Loker en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Loker met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit West-Vlaanderen - Loker
over mij Ik heb altijd hard gewerkt en dat doe ik nu nog, het heeft mij alleen een hele fijne baan opgeleverd maar mijn man is er door van me gescheiden. Hij vond dat ik te veel aandacht besteed aan mijn job. Maar nu voel ik me toch eenzaam zo alleen…
over jou: Je bent een druk, hard werkende stabiele man die ook wel aan zichzelf denkt. Je doet je werk door dat je het graag doet. Ook heb je gewoon vrije tijd waarin je graag leuke dingen onderneemt.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit West-Vlaanderen - Loker
over mij Het is en blijft voor mij spannend om mij hier in te schrijven. Ik ben nu alweer 8 jaar weduwe en voel dat ik weer verlang naar een lieve man in mijn leven. Maar in het dagelijkse leven vind ik niemand en mijn kinderen zeiden van "Mam waag het erop". Dus hier ben ik en wat kan ik over mijzelf vertellen? Spontaan, gek op koken en altijd vrolijk. Het alleen zijn valt me steeds zwaarder en ik hoop een lief maatje te vinden om samen erop uit te trekken en om samen nog verder van het leven te genieten.
over jou: Veel wensen heb ik niet en voor mij telt alleen maar dat je single bent en ook nog iets moois van het leven wil maken, samen met een lieve vrouw.

Uitgebreid Profiel