Vrouwen uit Loenhout zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Loenhout en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Loenhout met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Antwerpen - Loenhout
over mij Ik wil niet weken tot maanden wachten tot ik weer eens een echte date heb. Dus toch maar de stoute schoenen aangetrokken en hier een profiel aan gemaakt. Via internet heb ik nog niet geprobeerd een man te vinden, maar nooit geschoten is altijd mis. Wie ik ben? Zou ik leuk vinden om te bespreken onder een lekker kopje koffie/thee of misschien wel iets sterker?
over jou: Je bent mijn schot in de roos, de man waar ik me meteen op mijn gemak voel en waar ik urenlang mee zou kunnen praten zonder mij een minuut te vervelen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Antwerpen - Loenhout
over mij Al heel wat jaar dat ik alleen ben, maar hou ouder ik word, en mijn kinderen ook elke keer vragen waar die leuke man voor mij is, en blijft. Durf ik de gok te wagen. Ik wil ook een leuke lieve man aan mijn zijde. Ik ben niet het type wat achter de geraniums zit, ik ben vaak weg en denk dat dat leuk is om samen te doen met een man.
over jou: Hou jij van een vlotte wat oudere dame? Gezellig samen op pad. Lekker uiteten, stedentrip's museums bezoeken en ga zo maar door. Ik vind het dus wel fijn als je geen bankhanger bent.

Uitgebreid Profiel