Vrouwen uit Linschoten zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Linschoten en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Linschoten met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Utrecht - Linschoten
over mij Ik ben lief en zorgzaam, voor eigenlijk zo’n beetje iedereen om mij heen. Ik heb een aantal zware jaren achter de rug en ik ben er nu eindelijk klaar voor om weer voor het geluk te vechten. Ik zoek hier iemand om mijn geluk mee te delen.
over jou: Ook jij hebt een warm karakter en je helpt graag anderen. Je bent een eerlijke en open man met zijn hart op de juiste plek. Het lijkt mij leuk als je ervoor openstaat om samen nieuwe dingen te ontdekken en heel veel leuke dingen te doen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Utrecht - Linschoten
over mij Ik ben iemand die gelooft in echte liefde. Ik ben dan via deze weg ook op zoek naar een man om weer heerlijk verliefd op te kunnen worden en wat moois mee op te bouwen. Ik ben niet op zoek naar iemand die alleen maar een korte tijd met me wil door brengen maar echt iemand waar ik serieus wat mee op kan bouwen.
over jou: Ben jij ook niet op zoek naar iemand voor even? Maar echt naar iemand waar je een echte toekomst mee op wil gaan bouwen?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Utrecht - Linschoten
over mij Te lang blijven hangen bij mijn ex, dat ik niet meer heb nagedacht over de toekomst. Is er hier een leuke man die mij zou willen ontmoeten om nader kennis te maken? Als dat zou klikken zouden wij nog een aantal keren met elkaar kunnen afspreken om te kijken wat dit voor ons gaat worden.
over jou: Geduldig en lief, maar ook respect hebben voor elkaar en onze naasten. Voor de rest ben jij gewoon lekker wie jij bent en ik wie ik ben. Zullen we maar contact zoeken met elkaar?

Uitgebreid Profiel