Vrouwen uit Kuringen zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Kuringen en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Kuringen met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Kuringen
over mij Wat spannend maar echt super leuk! Ik ben benieuwd of ik hier in leuk contact kan komen met een super gezellige man waar ik het onwijs mee naar mijn zin kan hebben. Ik ben een rustig type, hou van leuke dingen ondernemen, en ga het liefst op reis.
over jou: Hoe zou je het vinden om met mij in contact te komen en het super gezellig te hebben en fijne gesprekken te voeren zodat we elkaar leren kennen en wie weet wel een leuke date hebben? Klinkt niet verkeerd toch?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Kuringen
over mij Eigenlijk heb ik best wel een leuk leven. Ik heb een leuke baan, leuke collega's, en een leuke vrienden groep. Maar ik mis nog die ene speciale vriend die net even wat meer is. Waar je net even wat meer mee deelt dan met de rest. En die kom ik hier zoeken.
over jou: Jij bent een leuke man, je zit lekker in je vel en dat straal je ook uit. Je maakt makkelijk nieuwe vrienden, en je vindt het leuk om gezellig met een groep te gaan stappen.

Uitgebreid Profiel