Vrouwen uit Kapellebrug zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Kapellebrug en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Kapellebrug met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zeeland - Kapellebrug
over mij Mijn vriendinnen gaven al aan dat ik eens weer aan de man moet. Nu ben ik geen uitgaanstype en dit leek mij de ideale manier om iemand te treffen. Want dan loop je ook niet tegen dronken mensen aan wat je in een kroeg wel hebt. Het is erg spannend en zal mij benieuwen wat er allemaal gaat gebeuren.
over jou: Iemand die weet hoe die met een vrouw om moet gaan. Voor de rest merk ik het vanzelf wel, dus ik laat alles aan het lot over dat is wel zo leuk.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zeeland - Kapellebrug
over mij Hallo, ik ben een spontane, sociale, eerlijke, betrouwbare, directe humorvolle vrouw van 63 die zichzelf goed kan vermaken maar toch de warmte en gezelligheid mis van een partner.. Ik hou van gezelligheid en heb veel interesses. Gezellig kletsen over onzin tot zaken met diepgang. Vindt jij dat wat? Eerst maar beginnen met vriendschap en dan zien we wel, ontdek de rest zelf maar!
over jou: Ik ben open van karakter, kan mijn gevoel makkelijk verwoorden en ga een goed gesprek niet uit de weg. Ook samen kunnen lachen en het leven relativeren, vind ik belangrijk. Ik hoop een verzorgde man te ontmoeten met humor en empathisch vermogen (het liefst niet rokend). Iemand die gewoon samen wil zijn en wil genieten.

Uitgebreid Profiel