Vrouwen uit Kamerik zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Kamerik en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Kamerik met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Utrecht - Kamerik
over mij Ik voel me anders dan anderen. Weet niet goed hoe ik het kan definiëren, maar het komt er op neer dat ik mijzelf niet vind passen in het standaard plaatje dat mannen lijken te zoeken. Natuurlijk vind ik mezelf lief en leuk, maar ik ben ook iemand met wie je goed kan praten, kan lachen, kan huilen.
over jou: Vind jij bovengenoemde dingen ook belangrijk in een relatie? Een man moet voor mij wat dat betreft veelzijdig zijn. Ik benut dan ook graag alle kanten en kansen 😉

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Utrecht - Kamerik
over mij Ik heb bijna samen gewoond maar mijn ex verbrak op het laatste moment onze relatie. Ik ben dan nu al weer een flink aantal maanden alleen en ben dan ook weer helemaal toe aan iets nieuws. Ik zoek dan ook iemand die echt serieus over zijn toekomst na denkt en ook echt graag verder wil.
over jou: Ben jij serieus als het om je toekomst gaat en ben je dan ook zeker iemand die echt wat op wil bouwen en samen aan een leuke toekomst wil gaan werken? Ben je het huisje, boompje, beestje type en zoek je dan ook iemand om dat allemaal mee waar te gaan maken?

Uitgebreid Profiel