Vrouwen uit IJsselstein zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit IJsselstein en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit IJsselstein met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Utrecht - IJsselstein
over mij Ook eens te horen gekregen dat je te lief bent? Ik heb helaas ook geen harde buitenkant en kan ook niet mezelf als een kreng gedragen. Heb er zelfs een hekel aan als mensen zo zijn. Maar ergens is er vast wel een leuke man die innerlijk ook goed in elkaar zit.
over jou: Innerlijk ook erg belangrijk voor jou? Ik hoop het wel want ik vind mijn innerlijk zeker belangrijker dan mijn uiterlijk. Maar ik ben te lief heb ik te horen gekregen. Wat vind jij van een te lieve vrouw?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Utrecht - IJsselstein
over mij Ik ben een leuke lieve vrouw die wat foute keuzes heeft gemaakt tijdens mijn relatie. Daarom ben ik nu ook vrijgezel, hoofdzakelijk mijn schuld. Was te druk bezig met mijn werk en hij kon daar niet tegen. Inmiddels werk ik veel minder en heb aan mezelf gewerkt. Dus ik ben klaar voor de volgende stap
over jou: Ja wat zoek ik in een man, gewoon een man die lief is tegen me. Die me neemt zoals ik ben en die ook wel een klei beetje geduld heeft. Ik kan veel geven en laat dat ook graag zien en voelen dus….reageer je snel?

Uitgebreid Profiel