Vrouwen uit Houtvenne zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Houtvenne en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Houtvenne met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een man uit Antwerpen - Houtvenne
over mij Hou van wandelen, fietsen, bowlingen, skiën. Weekendje en verlengd weekend als ook voor een weekje eens tussen uit. Sauna wil ook eens doen. Naar de kust aan het water genieten. Als ook zonsondergang kijken aan het strand. Openluchtzwembad als warm weer is. Tropische zwembad..
over jou: Ben een sympathieke lieve vriendelijke man. Graag meisjes, vrouwen volhardig hun zin wilt geven waar ze naar verlangen. Zullen ze niets tekort komen door mij.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Antwerpen - Houtvenne
over mij Hallo, Ik ben een 64 jarige vrouw op zoek naar een man van mijn leeftijd. Een levensgenieter zoals ik, gezond en sportief. Zelf ben ik enorm positief ingesteld, sociaal, gezellig en respectvol
over jou: Graag ontmoet ik een lieve en verzorgde man met een goed gevoel voor humor. Een echte gevoelsmens. Iemand die net als mij geniet van de mooie dingen in het leven. Geniet van gezelschap.

Uitgebreid Profiel