Vrouwen uit Hoogland zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Hoogland en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Hoogland met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Utrecht - Hoogland
over mij Het klokje tikt en dat gevoel krijg ik steeds meer. Ik ben zeker niet wanhopig maar verlang wel naar de ware, om het zomaar te zeggen. Tot nu toe ben ik nog niemand tegenkomen waar ik een toekomst mee op kon bouwen. Ik ben een rustig iemand en kijk het graag even af. Via deze weg zou het bijzonder zijn om een echte liefde te mogen ontmoeten.
over jou: Ik heb geen bepaald type man in mijn gedachten. Het gevoel wat jij mij geeft is meer dan belangrijk. Daar hangt geen uiterlijk aan vast of een bepaalde leeftijd. Het is voor mij prettig als je openhartig bent en uitkijkt naar een serieuze relatie

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Utrecht - Hoogland
over mij Of ik hier op mijn plaats zit, weet ik natuurlijk niet maar als ik het niet probeer, dan komt er helemaal niks van in huis. En ach, soms moet je eens iets doen wat nieuw is, het kan je leven alleen maar verrijken, toch? Zoeken heb ik al langer op gegeven maar tussen ons gezegd en gezwegen, ik ben toch wel druk om me heen aan het kijken 🙂
over jou: Sta je open voor een relatie of wil je liever een innige vriendschapsband opbouwen? Kan allebei voor mij maar hoe je het ook draait of keert: we zullen dan toch eerst moeten kennis maken 😉 Met futiliteiten hou ik me niet bezig, dat is tijdsverlies.

Uitgebreid Profiel