Vrouwen uit Hoepertingen zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Hoepertingen en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Hoepertingen met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Hoepertingen
over mij Na mijn scheiding van een aantal jaren geleden ben ik in een behoorlijk diep dal geraakt. Daar probeer ik nu uit te komen en dat lukt beetje bij beetje. Op aanraden van een vriendin heb ik me op deze website aangemeld om weer een leuke date te vinden.
over jou: Jij bent een gezellige man die midden in het leven staat. Je bent charmante en je wilt graag andere mensen helpen. Ook heb je een goed gevoel voor humor en ben je financieel onafhankelijk.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Hoepertingen
over mij Ik doe mijn werk graag ben gek op kinderen en die wens had ik voor mijzelf ook ooit. Helaas tot nu heeft het er nog niet van mogen komen maar wat niet is kan altijd nog toch? Ik ben een meid met een groot hartje en ben op zoek naar liefde, bestaat het nog?
over jou: Geloof je nog in de liefde vooral liefde op het eerste gezicht? Wil jij die prins op het witte paard zijn? Voor die hele speciale vrouw? Dan hoop ik dat jij mijn prins wil worden zou super zijn.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Hoepertingen
over mij Wat zou het lekker zijn dat ik hier mijn vaste partner tegenkom met wie ik een heerlijke tijd kan hebben. Niets moet en alles mag en vooral elkaar keer op keer aanvullen. Dat is het voornaamste en daar doe ik het voor.
over jou: Wil jij ook een vaste relatie en zoek je daar een geschikte partner voor? Ik wil graag wat opbouwen en zien wat we in huis hebben. Ben jij het wel met me eens?

Uitgebreid Profiel