Vrouwen uit Herten zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Herten en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Herten met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg - Herten
over mij Het liefst zoek ik naar een relatie. Maar het woord zoeken past misschien niet helemaal. Ik sta er weer voor open, laat ik het zo zeggen. Ik ben iemand die veel te bieden heeft en zich ook echt wil overgeven aan de liefde.
over jou: Als jij net als ik serieus bent komen we al heel ver. Wat de achtergrond dan ook is, ik accepteer het. Ik zoek een man die openhartig is en serieus iets op wil bouwen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Herten
over mij Ik ben Mikati ben 67 jaar en werk voor CADIC (Computer Aided Design Information Center) als onderzoeker Europeesche Markt. Ik heb een Belgische moeder en Japanse vader en ben opgegroeid in Saitama Japan waar ik een traditionele Japanse opvoeding heb gehad op basis van eer en respect en heb gestudeerd aan de Hitotsubashi University Graduate School of International Corporate Strategy (Hitotsubashi ICS).
over jou: Ik zoek een man die eervol is, tradities respecteert en waarbij ik mezelf kan zijn en ook een gesprek mee kan hebben op redelijk niveau voor een serieuze relatie.

Uitgebreid Profiel