Vrouwen uit Heenvliet zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Heenvliet en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Heenvliet met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zuid-Holland - Heenvliet
over mij Ik heet Aafje, en ben nu sinds een jaar weer single, en daar baal ik enorm van. Het ging niet alleen om het intiem zijn, maar ook de leuke dingen doen, zoals lekker naar het strand, en dan heerlijke strandwandelingen maken, lekker je hoofd leegmaken, daar kan ik zo van genieten, en mis dat zo erg! Ik heb het een aantal keertjes alleen gedaan, want me vriendinnen houden er niet van, daarom ben ik nu op zoek naar een leuke vriend of vriendin die het leuk vind om samen lekker over het strand te lopen, en dan lekker even wat drinken na afloop. Ik hoop dat ik hier iemand kan vinden die dat leuk vind?
over jou: Vind jij het leuk om samen met mij een aantal keren per maand lekker over het strand te gaan lopen! Vind jij dat ook zo heerlijk ontspannen, en maakt het jouw ook niet uit wat voor weer het daarvoor is? Wil je het een keertje met mij proberen, laat dan een berichtje voor me achter, zodat ik contact met je kan opnemen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zuid-Holland - Heenvliet
over mij mijn man is door een ongeluk om het leven gekomen en heb sindsdien nog nooit afgesproken met een andere man. Ik vind dat het daar nu wel eens tijd voor word want alleen op vakantie gaan is echt niet gezellig, net zoals uit eten trouwens! Mijn werk is mijn leven en daarnaast heb ik niks te klagen. Leuke vriendinnen en een fijn gezin
over jou: zou jij met mij lekker willen gaan uit eten? Ik ben helemaal niet van het daten dus ik moet er wel aan wennen denk ik! Uiterlijk geen idee leeftijd maakt me ook niet zo veel uit.

Uitgebreid Profiel