Vrouwen uit Franeker zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Franeker en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Franeker met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Friesland - Franeker
over mij Het leven is niet altijd even lief voor me geweest en ik heb mijn rugzakje wel te dragen. Maar dat is het verleden en dus ook voorbij. Ik ben een sterke, evenwichtige en karaktervolle vrouw die het alleen zijn nu onderhand wel beu is. Trouwen of samenwonen hoeft daarom niet meteen te gebeuren maar een maatje in mijn leven om lief en leed mee te delen is meer dan welkom.
over jou: Een evenwichtige, rustige en attente man. Die niet op zoek is naar een kortstondig avontuurtje maar ook niet meteen met zijn koffers komt aanzetten 😉 Een man die net als ik het leven veel leuker en fijner vind als er iemand is om dingen mee te delen. Niet iemand die over alles een discussie aangaat, gewoon leuk, lief en aardig om mee om te gaan.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Friesland - Franeker
over mij Nu is het voor mij om hier een profiel aan te maken. Ja en dat valt nog niet mee. Ik ben een aardige griet, studeer en besteed er ook veel tijd aan. In mijn vrije tijd ben ik best wel sportief, ik vind het leuk om te joggen en ga ook naar de fitness. Daar is sinds kort boot camp en dat is het helemaal voor mij. Ik ben hier opzoek naar een leuke jongen die het fijn zou vinden om met deze aardige griet een date te gaan hebben. Hou jij ook van een avondje uit of heb je zin om samen met mij naar die boot camp te gaan, lijkt het me leuk om af te spreken.
over jou: Je bent geen opschepperig type, je bent aardig en sociaal. Hou je van leuk gezelschap en wil je met mij een avondje stappen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Friesland - Franeker
over mij Ik heb veel gereisd, nationaal en internationaal, het meeste voor mijn werk en ik vind het nog steeds heerlijk om te doen! Het is gewoon heerlijk om andere culturen mee te maken en de mensen die er leven. Maar ik ben ook blij wanneer ik weer thuiskom hoor, alleen is het huis altijd leeg sinds dat mijn kinderen de deur uit zijn en mijn man overleden is. Tijd om mijn leven weer helemaal op te pakken en een lieve man te verwelkomen in mijn leven!
over jou: Je moet er wel tegen kunnen dat ik soms een weekje weg ben voor mijn werk, ik reis nog steeds maar niet zoveel meer als vroeger. Ik ben niet echt een thuiszitter en jij dus ook niet al kun je me wel overtuigen van het nut om een keer een wijntje te doen op de bank. Je bent lief en sociaal en draagt anderen een warm hart toe. Verder leer ik je graag kennen want een persoonlijk gesprek doet natuurlijk veel meer.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Friesland - Franeker
over mij Ik zie voldoende mensen als ik eens gaat stappen, maar om nu direct een serieus gesprek te gaan beginnen op het moment dat je aan het uitgaan bent. Vind ik persoonlijk niet zo geweldig. Dan wil je lol hebben. Mocht er iemand hier zijn die op het eerste gezicht denkt. Leuk! Dan samen eens gaan stappen? Mag gerust aan andere kant van Nederland zijn.
over jou: Ik denk dat ik je op die manier toch het beste kan bereiken. Ik heb je namelijk in de kroeg nog niet gezien. Of misschien ben je eigenlijk ook wel te serieus en wil je niet tijdens het uitgaan serieus in gesprek. Dan maken we er toch snel een leuke date van?

Uitgebreid Profiel