Vrouwen uit Elen zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Elen en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Elen met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Elen
over mij Wat is er fijner dan ook eens een man voor mezelf hebben? Ik heb wel eens een losse flodder gehad maar dat bevalt me niet. Daarom pak ik het nu anders aan en ga ik voor een echte relatie. Mag ik verwachten dat we dat voor ogen hebben?
over jou: Ik hou wel van een mooie man, een man die weet wat hij wil en dat ook echt laat merken. Een relatie is mijn doel, maar die moeten we samen opbouwen. Doe jij dat ook met me?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Elen
over mij Gek op alle activiteiten die men in het water kan uitvoeren. Mij kun jij echt zien als een heel lief waterratje. Nou ja, een vis in het water klinkt beter, Hier zou ik in contact willen komen met een man die net zo gek van het water is als ik.
over jou: Een waterrat of vis, die mij helemaal kan begrijpen. Misschien kunnen wij samen proberen te racen op een waterscooter in de zee. Daarna aan het strand verder genieten met een barbecue en lekkere saucijs worsten.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Elen
over mij Goedendag heren, nu mijn jongste zoon uit huis is merk ik dat het erg stil is om mij heen en mis ik af en toe wel eens wat gezelschap. Ik hoop dat ik hier wat leuke contacten zou kunnen vinden en wie weet wat de toekomst ons zal brengen.
over jou: Ik zoek iemand die net zoals ik niet teveel verwacht en het ook rustig aan zou willen doen. Niet te rustig natuurlijk, want het kan ook zijn dat je anders de boot zal missen. Maar ik laat jou wel op tijd weten wanneer die gaat vertrekken, goed?

Uitgebreid Profiel