Vrouwen uit Dordrecht zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Dordrecht en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Dordrecht met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zuid-Holland - Dordrecht
over mij Ik ben heb een tijdje een huwelijk gehad, maar we hadden toch niet zoveel gemeen als we eerst dachten. Ik heb een tijdje wat rond gereisd zonder kinderen, om alles een plaatsje te geven en dat is mij aardig gelukt. Ik heb veel van de wereld gezien, heb veel nagedacht wat ik verder wou met mijn leven en ben er helemaal uit. Ik ben er nu weer aan toe om weer een leuk contact op te bouwen met een man die wel houd van een vrouw met een geheel eigen willetje, een eigen stijl en hopeloos romantisch kan zijn, en zeker weer jong ken voelen.
over jou: Ik zoek een man die net als mij rust heeft gevonden en er klaar voor is om een lange verbintenis aan te gaan, die niet weg loopt als het even niet lekker gaat. Een man die gelooft, dat praten heel belangrijk is in een relatie, maar bovenal weet te waarderen wat hij heeft in zijn leven en niet, zoals veel mannen, kijkt naar wat hij niet heeft.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zuid-Holland - Dordrecht
over mij Spontane meid wil er eindelijk eens uit en zoekt een leuke man om samen fijne dingen te doen. Gewoon lekker een terras pakken of een leuke wandeling maken. Of misschien heb jij een lekker idee? Ik denk dat we er wel uit gaan komen om er een mooie tijd van te maken.
over jou: Jij bent leuk en lief en jij houd ook wel van initiatief nemen. Zo kunnen we samen een heerlijke dag er van maken en gaat het voor herhaling vatbaar zijn. Mooi doel in mijn ogen!

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zuid-Holland - Dordrecht
over mij Hi, Sayanga is natuurlijk niet mn echte naam, krijg je later nog wel te horen. Kom uit de buurt van rotterdam, mn ouders uit Italie, dus heb italiaans bloed. Maar het temparamentje heeft mijn generatie overgeslagen lol Ben een uitgaanstype en ook wel doorzettertje. Ben absoluut niet op mijn mondje gevallen, maar op sommige momenten wil ik toch wel de stille en verlegen type uihangen
over jou: wat ik zoek in een jongen? of eerder gezegd, echte vent? Iemand die sterk is, niet alleen fysiek maar ook mentaal. niet een watje die makkelijk over zich heen laat lopen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zuid-Holland - Dordrecht
over mij Eigenlijk wil ik een nieuwe swing aan mijn leven gaan geven. Alles helemaal anders dan voorheen, misschien zelfs verhuizen. Ik sta overal voor open. Als ik dan maar wel in de armen van een echte lieverd kan vallen.
over jou: Ik zoek een echte lieverd ik ben dat namelijk volgens anderen ook. Als het moet ga ik de hele wereld over. Dus beginnen we dan met koffie op een leuke locatie. En laten we de rest gewoon volgen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zuid-Holland - Dordrecht
over mij Ik ben nu al een tijdje op deze website aan het rondneuzen, en nu waag ik maar de stap. Een eigen profiel….best spannend. Maar het lastige is dat ik mezelf met een paar woorden moet presenteren. En iedereen die me wél kent weet dat dát onmogelijk is. Dus wil je alles van me weten, dan vraag me maar prive.
over jou: Jij bent spontaan en gezellig in de omgang. Je bent niet zwaar op de hand, en je gaat graag stappen. Je uiterlijk vind ik niet zo belangrijk, als je je maar goed verzorgd.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Zuid-Holland - Dordrecht
over mij Ik wist niet dat het zo moeilijk was een geschikte man te vinden en het lijkt mij dat alle goede mannen reeds bezet zijn. Ik ben een zorgzame dame die van een beetje gezelligheid houdt maar zonder iemand om dat mee te delen kom ik niet aan me trekken. Ik weet dat er nog mannen zijn die mij voorbestemd zijn maar hier in Dordrecht kom ik er niet uit. Ik sta open voor een relatie en ik heb ook nog zoveel te bieden.
over jou: Ik hoop dat jij lief bent, aanhankelijk, rustig van karakter maar vooral ook eerlijk en sportief dan ben jij het die ik zoek!

Uitgebreid Profiel