Vrouwen uit Culemborg zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Culemborg en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Culemborg met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Gelderland - Culemborg
over mij Ik weet best dat ik geen supermodel ben, ik hoor mensen soms zelfs fluisteren dat ik lelijk ben. Ik doe altijd net of ik dat niet hoor, maar het doet wel pijn hoor. Ik hoop dat er mannen zijn die misschien ook niet zo mooi zijn, maar wel heel graag eens een vriendin zouden willen. Misschien dat we dan ook seks met elkaar kunnen hebben, want ook dat heb ik nog nooit gedaan.
over jou: Je hoeft dus helemaal niet knap te zijn van mij, die mannen reageren toch niet. Als je lief bent, en je zoekt een vrouw waar je mee samen kan zijn en ook eens wil vrijen,ben je bij mij juist

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Gelderland - Culemborg
over mij Mijn naam is Marja en ik ben moeder van 2 prachtige dochters en 1 kleinkind. Het is zeker al 10 jaar geleden dat ik mijn man verloren ben. Nu ik 60 ben geworden een mooi begin voor een nieuwe toekomst. Ik zou graag een vriend willen in mijn leven. Een lieve man die echt voor mij wil gaan. Ik ben zelf wel redelijk ondernemend en hou van koken en wandelen. Ik sta ook wel heel positief in het leven en oordeel niet gauw over anderen. Ik laat iedereen graag in zijn waarde.
over jou: Positief zijn vind jij ook een goede eigenschap en je laat iedereen in zijn waarde. Kan wel ene hele waslijst opsommen wat ik wil, maar dat heeft mijn inziens geen zin. De match gaat het om en die hoop ik te vinden. Trekt mijn profiel je aan dan hoop ik dat je wil reageren naar mij.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Gelderland - Culemborg
over mij Waar het aan ligt, ligt het aan. Ik ga nog regelmatig stappen, maar dat wil niet zeggen dat ik een echte kroegtijger ben hoor. Uiteten gaan, of een bioscoopje pikken valt daar ook onder.Misschien vind je het leuk om samen eens zoiets te gaan doen? Want op de normale manier schijn ik geen echte leuke date meer te kunnen scoren. Denk jij dat het aan mij ligt?
over jou: Jij vind dat ik niet moet zeuren, ook al ben ik dan wat ouder, ook voor mij is er nog best iemand die me leuk vind, en dat vind jij ook.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Gelderland - Culemborg
over mij Ik ben ondertussen al echt een hele tijd alleen en ben dat best wel zat dus ik moet daar echt een keer wat aan gaan doen maar heb geen idee hoe ik dat moet gaan doen want ik wil ook wel dat het goed gebeurd en niet dat het weer mis loopt.
over jou: Zie jij dit wel helemaal zitten? Dan komen we er vast wel uit want ik wil zo graag weer eens weten hoe liefde voelt. Je zou toch zeggen dat iedereen dat moet voelen maar ik voel het echt niet en ik wil heel erg graag weer eens wat liefde geven.

Uitgebreid Profiel