Vrouwen uit Cromvoirt zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Cromvoirt en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Cromvoirt met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Noord-Brabant - Cromvoirt
over mij Ik vind het hier nu al leuk en dan is er nog helemaal niks gebeurd haha. Maar als ik zo om mij heen kijk krijg ik helemaal de kriebels hoor van al die leuke mannen die ik voorbij zie komen.
over jou: Grote kans dus dat er ook een hele leuke voor mij tussen zit, dat zal toch vast wel? Ik ben misschien eerst wat verlegen maar met humor ga je een heel eind komen bij mij hoor.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Noord-Brabant - Cromvoirt
over mij Alle kroeggangers opgelet! Jullie maken geen kans bij deze dame, want die heeft er zat gehad, Ik ga nu voor een echte heer/jongen. In mijn vak heb ik veel mannen leren kennen, maar ze zien mij echt als een mannelijke kroegvrouw. Ik wil eens van top tot teen verwend worden door een echte heer.. Dus als je er eentje weet? 😉
over jou: strakke pakken, stropdasjes en snelle auto's. Misschien zit daar wel wat tussen, of je moet mij zo kunnen overhalen dan ik als een blok voor je val

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Noord-Brabant - Cromvoirt
over mij Eigenlijk heb ik best wel een leuk leven hoor. Ik doe mijn werk met de kinderen met heel veel plezier. Ik heb zelf lieve kinderen, die het goed hebben. Maar de kids van jeugdwerk vinden dat " hun oma" er nog best mag zijn, en daarom gerust eens wat spannends mag doen. Nou….Ik ben héél benieuwd waar dit me nu weer heen brengt!!!
over jou: Je bent een gezellige lieve man. Je bent ongeveer van mijn leeftijd, iets ouder of jonger maakt niet uit. Je bent ongebonden, en je vindt het net als ik heel erg leuk om lekker uit eten te gaan.

Uitgebreid Profiel