Vrouwen uit Brugge zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Brugge en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Brugge met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een man uit West-Vlaanderen - Brugge
over mij Ik ben een tedere romantische minnaar en hou van sensualiteit en erotiek. Ik zoek een vaste relatie. Ik wil dat je jouw WOONPLAATS vermeld als je een antwoord verlangt. Ik ben een gepensioneerde weduwnaar en zoek een nieuwe levenspartner. Ik vind je onbetrouwbaar als je al van in het begin liegt over jouw woonplaats.
over jou: Lieve mooie schat, als je straks naakt en welwillend in mijn armen ligt als een weerloos afwachtend onschuldig meisje, zal ik helemaal verdrinken in de sprankelende lichtjes van jouw ogen en je dan heel teder kussen en strelen. Eerst jouw zacht blozend gezichtje, en dan jouw ganse lichaam dat smachtend wacht naar alles wat een lieve man bieden kan. Jouw geopend bloemetje zal ik strelen en likken en graag wil ik al jouw nectar drinken. Onze sappen zullen zich mengen tot een uniek parfum als we in het spel der liefde totaal één geworden zijn. Ik hoop dat dit jouw liefdesdorst onlesbaar zal maken en je steeds meer zult willen. Kunnen we blijvende liefdes- of levenspartners worden?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit West-Vlaanderen - Brugge
over mij Een omhoog gevallen vrouw noemen ze me ook wel eens! Kan ik er wat aan doen dat mijn helaas overleden man goed in de slappe was zat? Ik kan doen en laten wat ik wil en ik wil nu ook wel eens gezien worden met een leuke man aan mijn zijde. Niet alleen in Brugge, maar over de hele wereld..
over jou: Een vrouw die goed in de slappe was zit? Dat is precies wat jij zoekt. Je laat je graag trakteren en natuurlijk wil je graag op reis.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit West-Vlaanderen - Brugge
over mij Lieve man, ik ben naar jou op zoek. Een man die een aanvulling is, mij weet te inspireren, iemand die ik kan inspireren. Elkaar wat te vertellen hebben en van elkaar kunnen leren en bovenal samen van elkaar en het leven kunnen genieten, dat is wat ik met heel mijn hart hoop te vinden.
over jou: Liefdevol, passievol, ondernemend, onderzoekend, levensgenieter, zoekende en open.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit West-Vlaanderen - Brugge
over mij Ik vind mijzelf best spontaan, lief, leuk en aardig. Maar het gaat er niet om dat ik dat zelf vind, maar een ander ook. Ik heb op tijd dit moment even geen auto meer. Ik was niet echt aan het opletten, en was drukker met de telefoon dan met het rijden. Opeens en harde klap en daar stond ik tegen een lantaarnpaal. Zelf had ik niks, maar dat kun je van mijn auto niet zeggen. Ik ben nu eenmaal een warhoofd en vaak met meerdere dingen tegelijk bezig. Maar nu ben ik bezig met het zoeken naar een man, heb ik je aandacht! Waar wacht je dan nog op?
over jou: U vind afstand geen probleem of woont in de buurt. Ik moet nu tijdelijk alles met het openbaar vervoerd doen, vandaar dat ik wat dichter in de buurt zoek. Maar als u verder weg woont en ik heb uw interesse gewekt gewoon reageren!

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een man uit West-Vlaanderen - Brugge
over mij ik ben van Brugge, voor degenen die mochten twijfelen! En ik ben op zoek naar een lieve dame, liefst ouder dan ikzelf, die ook enorm van seks houdt, Zeker geen one night stands want er moet een zekere affectie tussen ons bestaan. Ik ben geen kerel van erop, mijn kwakje kwijt en erover.
over jou: Lieve meid, liefst met een behoorlijk stel hersenen die van romantiek en gezelligheid houdt en natuurlijk van seks. Je draagt graag leuke lingerie en speeltjes zijn ook wel je ding en een kaal kutje geniet bij mij de voorkeur. Het moet voor jou evenzeer klikken als voor mij.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit West-Vlaanderen - Brugge
over mij Hoi leuke en gezellige mannen, wij zijn Linnette en Kim en wij zijn hier opzoek naar een leuke jongen man, Wij doen bijna alles samen en vinden het ook super spannend om ons hier aan te melden. In het dagelijks leven gaan we vaak op pad, lekker een terrasje pakken, effe lekker winkelen en naar onze grote hobbie en passie onze paarden.
over jou: Wij zoeken een goed uitziende lekkere man, die ons graag beter zou willen leren kennen, waar we gezellige dingen mee kunnen doen en een mooie band mee op kunnen bouwen. Lijk het je leuk om met ons in contact te komen, Stuur ons dan een leuk berichtje?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit West-Vlaanderen - Brugge
over mij Het liefste laat ik me verrassen door mensen die ik tegen kom. Wil me niet vastpinnen op verwachtingen en beloftes. Go with the flow, dat is mijn levensvisie. Ik kijk wel waar het me naartoe brengt 🙂 Nieuwsgierig als ik ben, wil ik toch wel alles gezien en beleefd hebben.
over jou: Eenzelfde visie als de mijne hebben, is wel een voordeel, dan begrijpen we elkaar tenminste. Een man die een goed gesprek niet uit de weg gaat maar niet alleen maar gebakken lucht verkopen, de gesprekken mogen ook wel wat meer diepgang hebben.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit West-Vlaanderen - Brugge
over mij Mijn huwelijk is ten einde maar dat betekend niet dat ik alle hoop heb opgegeven. Ik vind het leven en alles wat daar bij hoort veel te leuk om nu al achter mijn geraniums te gaan zitten. Vind het leuke planten, heb er de vensterbank mee vol staan, daar niet om. Maar ik vind het veel leuker om lekker uit te gaan, naar een restaurant of de snackbar voor een vette hap, een dansje maken op de dansvloer, een concert bijwonen en ga zo maar door.
over jou: Een man die niet nu al zijn dagen aan het uitzitten is. Jij geniet ook lekker van het leven, hebt zin om samen met mij er van te genieten. Houdt alle opties open en ach dat bekende schip, wij zien het wel.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit West-Vlaanderen - Brugge
over mij Deze lees verslaafde wil eens het avontuur op gaan zoeken. Nu hoop ik dat er hier ook een avontuurlijke man te vinden is. Ik heb genoeg ideeën in mijn hoofd zitten om eens werkelijkheid te gaan maken. Maar om alles alleen te gaan doen heb ik niet veel zin in. Dus ik ga hier een gokje wagen
over jou: Je houd van avontuur en wat spanning. Net als ik gezellige ideeën hebt om eens lekker gek te gaan doen. Niet opzoek bent naar een relatie want dat ben ik ook niet.

Uitgebreid Profiel