Vrouwen uit Bocholt zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Bocholt en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Bocholt met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Bocholt
over mij Ik ben een vrij open boek van beroep Facilitair manager wat vroeger bij mijn sollicitatie gewoon simpelweg "regeltante" genoemd werd. Verschil is vroeger was ik een vriendelijk aanspreek punt in ieders ogen en nu hebben ze meer ontzag door het woordje manager. Voor de rest doe ik nog precies hetzelfde al is er wel veel veranderd een typemachinelint vervangen is nu een toner wisselen.
over jou: Je hebt ook je sporen verdient in het leven en bent net als ik toe aan rust en een nieuwe relatie.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een man uit Limburg_be - Bocholt
over mij leuke en gezellige man en sta voor alles open ben geen man die met een kostuum rond loopt maar in een jeans voel ik mij het beste hou van de natuur en van de goede oude muziek ben na een relatie van 4 jaar hard bedrogen maar sta voor alles open ook voor mooie beloningen je zal er zeker geen spijt van hebben
over jou: leuke en gezellige meid die ook single is en houd van de goede oude muziek en vooral humor en zalige seks die ons naar de zevende hemel zal brengen en het liefst puur natuur

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Bocholt
over mij Soulmate, als je dit leest ben jij het hopelijk. Als ik A zeg dan zeg jij B. Je doet dingen voor ik het vraag, je begrijpt me zonder een woord. Je wilt net als ik alleen maar geluk liefde en vooral eerlijkheid in je leven. Dan mag je van mij nu iets laten horen.
over jou: Ik zoek een soulmate. Ik hoop dat ik jou aanvulling mag zijn. De woorden uit je mond mag halen voor je ze spreekt. En je een heel mooi leven mag geven. Ja, ik ben romantisch. Jij ook?

Uitgebreid Profiel