Vrouwen uit Berchem zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Berchem en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Berchem met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Antwerpen - Berchem
over mij Rustige dame die maar zoekt naar iets wat zij niet kan krijgen. Het gevoel om te settelen met een man heb ik nooit gehad tot ik zie hoe gelukkig mijn buurvrouw is met haar nieuwe liefde. Dit fijne en voldane gevoel wil ik ook hebben en delen.
over jou: Zou jij mij al jouw liefde kunnen geven als wij de stap zouden nemen om een relatie te beginnen? Zou jij dan niet wat vaker bij mij zijn? Als we het goed met ons werk konden regelen, dan zou er geen probleem moeten zijn toch?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Antwerpen - Berchem
over mij Dieren daar leef ik voor en daar heb ik alles voor over. De onvoorwaardelijke liefde die je van dieren krijgt is overweldigend. Deze onvoorwaardelijke liefde zoek ik nog in een eventuele vriend. Hoeveel liefde ik ook van mijn honden krijg, ik mis de arm en schouder van een vriend. Gezellige avonden mis ik en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik wil een vriend.
over jou: Dieren hou je van en dat ik 2 honden heb daar kan je mee leven. Ik zal jou natuurlijk boven mijn honden zetten. Je bent een vrolijke iemand die net als ik het ook graag thuis gezellig maakt. Samen kwekkelen of naar een goede film kijken hou je van.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Antwerpen - Berchem
over mij Soms vraag ik me echt af waarom ik toch geen leuke man in mijn leven heb. Ik ben leuk, gezellig, spontaan en onderneem leuke dingen. Dus dat is waar ik graag voor wil gaan en daar een poging voor doe. Een leuke vent vinden voor een relatie.
over jou: Single, en ook open staan voor een relatie, dan weet ik dat we hetzelfde zoeken en dat is dan wel duidelijk. Een relatie kunnen we opbouwen en hoeft niet snel te gebeuren. We hebben tijd genoeg?

Uitgebreid Profiel