Vrouwen uit Bennekom zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Bennekom en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Bennekom met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Gelderland - Bennekom
over mij Het heeft even geduurd maar ik ben er weer klaar voor. Ik heb alles weer op zijn plekje en voel me weer goed. Ik mis gewoon iemand om me heen en omdat ik een beetje verlegen ben hoop ik via deze weg en fijn contact te krijgen.
over jou: Je bent een serieuze man maar houdt ook van humor. Je hebt alles goed op de rit en bent net als ik toe aan een vaste relatie. Hoe we dat dan vormgeven kunnen we samen bekijken.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Gelderland - Bennekom
over mij Vroeger ging het daten heel wat anders. Ik ging op stap met vriendinnen en dan kwam je vanzelf wel in contact met nieuwe mensen. Tegenwoordig is iedereen meer druk met de telefoon en zichzelf dan met de mensen om zich heen. Ik heb ook wel zo'n smartphone, maar dat runt nog niet mijn hele leven. Heb het ding alleen maar om bereikbaar te zijn en meer niet. Weet jij wel hoeveel tijd ik daar door over heb voor heel veel leukere dingen?
over jou: Heb jij er ook niets mee dat iedereen maar in zijn of haar telefoon zit. Vind jij het een verschrikking dat mensen niet meer met elkaar praten maar alleen nog maar appen. Dan kunnen wij het volgens mij heel goed met elkaar vinden en ik zie een leuk berichtje dan graag tegemoet.

Uitgebreid Profiel