Vrouwen uit Barneveld zoeken een relatie.

Een relatie met mensen uit Barneveld en omgeving zoek en vind je op deze dating site. Dating zoekertjes van mensen uit Barneveld met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Gelderland - Barneveld
over mij Een beetje duister en verlegen. maar ook wel een stoere punk chick LOL! Ik heb een oudere broer die ik haat!! :p Ik wil geen viespeukies die op mij reageren!! Ga dan maar lekker porno kijken ofzo!
over jou: je bent een beetje zoals mij, houdt van de zelfde soort muziek, Je zou graag met mij naar festivals willen gaan als LowLands en Pinkpop. Geen lange kapsel als een metalrocker. ik ben meer van wat kortere, maar niet te kort.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Gelderland - Barneveld
over mij Goh, wat zet je hier nu neer.. Ik ben een sportieve vrouw, vrolijk, hou van een lekker biertje op z'n tijd. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg type. Mijn vakantie voor dit jaar staat al geboekt, een singles vakantie, klinkt verschrikkelijk maar hopelijk valt dat mee. Maar via deze weg hoop ik iemand te vinden waarmee ik volgend jaar samen een vakantie mee kan gaan boeken…
over jou: Jij hou ook op z'n tijd van een lekker biertje (of iets anders), een gezelligheidsmens. Weet je wat, als je in een berichtje nu eens laat weten wie jij bent en wat je leuk vind om te doen komen wij er samen wel achter of wij elkaar leuk genoeg vinden om op date te gaan.

Uitgebreid Profiel