vrouwen uit overijssel zoeken een relatie.

Snel een relatie zoeken en vinden in overijssel. Dating profielen van vrouwen uit overijssel met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Overijssel - Dedemsvaart
over mij Hallo, ik ben Arnouda. Ik ben vrolijk maar ook serieus van aard en beschik over een fikse portie humor. Ik zoek een type man waarmee ik op dezelfde golflengte zit, lekker voor je koken, gewoon jezelf kunnen zijn, ik hou van mannen die iets te melden hebben zodat er geen dodelijke stiltes vallen, ik kan wel berichten ontvangen maar niks leuks terug schrijven.
over jou: En jij die gezellige romantische eerlijke humorvolle aardige vent en je kan jezelf wel vinden in mijn profiel geef mij dan een teken. Ook belangrijk voor mij is dat je wel af en toe van een lekker wijntje pilsje of whatever houdt en daar dan ook zo af en toe een sigaretje bij opsteekt.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Overijssel - Enschede
over mij Ik ben lief spontaan eerlijk open direct stoer en heb een eigen wil. Onafhankelijk en gedreven. Ik hou van lekker eten en ben een echte lekkerbek. Zoals ze dat weleens noemen. Ik ben enkele jaren geleden gescheiden en ben toen gaan leven zoals ik dat wilde. En er is plek in mijn leven voor een lieve heer.
over jou: Ik ben blij als je een luisterend oor kan bieden en kan luisteren naar leuke verhalen en ook pijnlijke verhalen.De dag afsluiten kan met een lach. En ook beginnen kan op die manier. Betrouwbaarheid zou ook erg fijn zijn ik ben namelijk altijd eerlijk in alles. Soms zelfs te eerlijk.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Overijssel - Baarlo
over mij Eigenlijk vind ik het best wel raar om mezelf op deze site te zetten maar het is iets wat ik moet overwinnen. Ik heb heel weinig vrienden omdat ik best wel verlegen ben. Ik heb een goede baan maar de vrienden helaas niet. Daarom zoek ik hier een maatje.
over jou: Jij bent een leuke en vlotte man die het ook leuk vindt om nieuwe mensen te leren kennen. Of je een relatie hebt of niet, dat maakt me niet uit, is het me niet om te doen. Het lijkt je leuk om samen dingen te ondernemen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Overijssel - Steenwijk
over mij Hoi met Janet, dmv deze oproep zou ik graag in contact komen met een leuke man. Als je een partner hebt is dat ook niet erg, het is natuurlijk wel voor mij fijner als je net als mij vrij bent. Ik ben verder een sympathieke lieve, rustige meid die alleen de pech heeft thuis, en bezig is om op haar zelf te gaan.
over jou: Zou jij mij willen steunen, en heb jij ervaringen met het een en ander in het leven. En sta jij open voor mijn vriendschap en wie weet wat daar uit ken komen? Dan hoop ik met jou nader in contact te komen,

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Overijssel - Geerdijk
over mij Dag leuke mannen, mijn naam is Roos, een gescheiden vrouw die nu eigenlijk wel weer toe is aan de liefde. De tijd is aangebroken dat ik weer aan mezelf ga denken want ik zit vol gezelligheid, hou van lachen en doe graag leuke dingen. Zie jij dat zitten?
over jou: Ik hoop op een mooie band, een goede klik dat we misschien wel samen kunnen uitbreiden tot meer als je daar open voor staat. Ik zoek een lieve man, een warme man en een man die er voor mij kan zijn en ook als echte vriend. Een schouder om op te huilen, maar ook een hoop lol samen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Overijssel - Kamperveen
over mij Het was nooit mijn keuze geweest om single te worden en toch is het gebeurd. Voor mij dus tijd voor actie want ik vind het alleen zijn maar niets. Een leuke vriendschap en wie weet meer, ik sta er wel open voor.
over jou: Genieten van een leuke tijd met een leuke man, meer hoef ik niet hoor. En als het echt lekker is dan gaan we er wat mooiers van maken. Is dat een leuk idee?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Overijssel - Almelo
over mij Elke man houd toch wel van een lieve en gezellige vrouw. Iemand die altijd klaarstaat voor anderen en ook nog eens goud eerlijk is. Jammer genoeg ben ik toch nog alleen, ik hoop dat ook dat ik op deze manier hier iets aan kan doen
over jou: Mijn vriendin had mij aangeraden om eens hier te kijken omdat ze zelf hier een leuke man heeft gevonden. Dus leuke mannen, hier ben ik

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Overijssel - Zwolle
over mij Lief en al vroeg zelfstandig. Daar ben ik heel trots op. Misschien zie ik er wat wilder uit haha maar niet is minder waar. Ik ben juist op zoek naar een warme arm, een man die mij kan en wil beschermen. Echt een relatie opbouwen zeg maar.
over jou: Iemand die niet snel oordeelt maar een mens de kans geeft om zichzelf te zijn. Die wel heel open is en van praten houdt. Een echte man is voor mij iemand die mij in mijn waarde laat en samen iets wil opbouwen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Overijssel - Hengelo
over mij Hoi wat leuk dat je naar mijn profiel zit te kijken! Nu hoop ik dat je een dappere man bent en stapje 2 ook gaat doen,mij op een leuke manier laten weten dat je interesse in me hebt! Dan kunnen we hoop ik snel eens iets gaan doen samen…
over jou: Je bent lekker spontaan, je gaat er graag op uit, je vind iets ondernemen leuker als je het samen kan doen, je weet hoe een romantische avond er uit moet zien!!!

Uitgebreid Profiel