vrouwen uit oost-vlaanderen zoeken een relatie.

Snel een relatie zoeken en vinden in oost-vlaanderen. Dating profielen van vrouwen uit oost-vlaanderen met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Oost-Vlaanderen - Dendermonde
over mij Zoals je kunt zien ben ik behoorlijk avontuurlijk en sportief. Ik ben gek op bergen beklimmen, ga niets uit de weg en ik durf bijna alles. Meestal is het zo erg dat ik telkens weer nieuwe uitdagingen opzoek en dat doe ik nu dus ook. Een leuke en avontuurlijke uitdaging met een leuke man!
over jou: Een sportieve en avontuurlijke man, nou niet zo erg als mij hoor dat is extreem maar je moet er geen moeite mee hebben. Verder vind ik liefde belangrijk, een echte vriend waar ik alles aan kwijt kan.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Oost-Vlaanderen - Asper
over mij Om de een of andere reden ben ik nooit getrouwd. Ik heb wel wat langere relaties gehad, maar gewoon nooit iemand gevonden over wie ik dacht dat ik met hem wel oud wil worden. Is dat erg? Misschien wel, maar wat doe je eraan? Aan de ene kant vind ik het ook wel prima zo; ik kan doen en laten wat ik wil. toch mis ik een leuke vent naast me…
over jou: Of jij in hetzelfde schuitje zit als ik, of dat jij gescheiden bent en kinderen hebt; maakt me niks uit als jij maar geen relatie hebt nu. Ik heb geen zin in mannen die vreemd willen gaan.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Oost-Vlaanderen - Grembergen
over mij Ik ben Mila, 27 jaar en ik heb sinds 4 jaar mijn eigen lingeriewinkeltje. Ik heb daar ontzettend hard voor gewerkt en alle vrije tijd in mijn winkeltje gestoken. Nu dit goed loopt, vind ik dat ik eindelijk ook weer eens energie in mijzelf mag en kan steken. Maar graag doe ik dat natuurlijk met een leuke man in de buurt, die mij een beetje kan afremmen maar ook kan stimuleren. Vrolijk, attent, vriendelijk, vol humor en ik kan genieten van veel dingen.
over jou: Jij bent een man die met mij wel een leuke date wil. Jij kan het wel waarderen dat nu eens een vrouw de zaak boven de man laat gaan maar die ook in staat is om mij te doen laten beseffen dat er inderdaad ook meer is dan de winkel. Jij bent een man met humor, je bent eerlijk, attent en je houdt van gezelligheid maar ook van een strandwandeling of de stilte van de avond.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Oost-Vlaanderen - Eeklo
over mij Eigenlijk ben ik niet op zoek naar een partner maar wel een vriend. Hoe zich dat later verder ontwikkelt, kunnen we dan nog altijd wel bezien maar ik heb even mijn buik vol van relaties. En nee, dat bedoel ik dan niet letterlijk, de hemel beware me.. Ik ben een jonge oma van een kleindochter van 1 jaar. Ik heb een leuke job maar mijn vriendenkring is niet zo heel erg groot. Ik heb een studiootje aan de belgische kust waar ik zo veel mogelijk naar toe ga. Dus ook mensen van West Vlaanderen mogen reageren.
over jou: Als je al meteen begint over een relatie, dan loop ik weg. Ik hou er wel van als mensen hun eigen mening hebben en zich daar niet gemakkelijk van laten afbrengen. Maar respect is wel noodzakelijk en ook een absolute vereiste. Ik rook zelf niet, heb er geen problemen mee als iemand dat wel doet maar dan het liefst niet in mijn buurt.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Oost-Vlaanderen - Ronse
over mij Hallo daar, mijn naam is Tammy. Iets over mezelf he? Ik ben een warme, gezellige en lieve vrouw die al een aantal relaties achter de rug heeft die niet zijn geworden wat ik hoopte. Nu begin ik langzamerhand wel een beetje de liefde te missen, het samen zijn en het intieme, vandaar dat ik hier probeer op een spannende date te gaan en misschien word het wel iets moois!
over jou: Vooral open en warm, een leuke man die ook zijn gevoel durft te tonen en die er gezellig op uit wilt. De rest verneem ik graag van jou!

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
over mij Deze oproep is voor alle echte mannen die weten wat ze willen en houden van verrassingen. Een man die stevig in zijn schoenen staat en liefst die al een en ander heeft meegemaakt in zijn leven. Niet dat ik daar zo op kick, maar in mijn ogen iemand die al het nodige heeft meegemaakt weet wat hij wil en weet wat hij verwacht van de ander. Met verrassingen bedoel ik dan ook meer spontane acties die regelmatig in mij opkomen. Bijvoorbeeld plotseling naar het strand willen gaan voor een heerlijke wandeling, of ergens buiten gaan picknicken. Ik zou zeggen doe eens gek en gooi je haar los net als ik 😉
over jou: Ben jij die standvastige man met een spontaan karakter, en ben je ook wat sportief en hou je ervan ook bezig te zijn met je handen bijvoorbeeld samen in de tuin of met andere leuke bezigheden. Dan ben jij misschien wel mijn soulmate!

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Oost-Vlaanderen - Grammene
over mij Nog net niet wanhopig hoor maar op liefdesvlak heb ik echt geen geluk :/ De ene na de andere foute man kruist mijn pad en dat wil ik toch graag doorbreken. Maar misschien heb ik altijd al op de verkeerde plaats gekeken. Eerst vriendschap en dan zien we wel, mezelf hals over kop ergens in gaan storten doe ik niet meer, ik heb mijn lesje wel geleerd. Ben een duiveltje doet al, actief en bruisend, stilzitten is nogal moeilijk voor mij 🙂
over jou: Iemand met het hart op de juiste plaats, die een vrouw kan behandelen met respect. Sportief, grappig en lief. Eventueel sta je ook wel open voor een relatie maar in eerste instantie wil je net als ik ook gewoon een leuke tijd beleven. Geen couch potato zijn, hop met die beentjes 🙂

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Oost-Vlaanderen - Aalst
over mij Voor de meeste mannen ben ik onbekend, wat mijn eigen schuld is want ik werk in een bruidswinkel en echt veel mannen komen er niet mee als vrouwen een jurk uit komen zoeken. Verder haal ik 1 keer in de week mijn boodschappen voor de hele week en ben ik als ik niet aan het werk ben gewoon thuis. Ik ga nooit uit en meestal sla ik de familie feesten ook over.
over jou: Ik zoek een rustige man die vooral ook lief en eerlijk is die mij met respect behandeld.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Oost-Vlaanderen - Gent
over mij Met het vinden van een man kan ik best wel wat hulp gebruiken. Ik heb meer geluk in het spel dan in de liefde helaas. Mijn huwelijk waar van ik dacht dat het goed was, is helaas op de klippen gelopen. En sinds dien ben ik alleen, ik vermaak mij zelf wel en maak er wat leuks van. Maar mis toch de aandacht en liefde van een man om mij heen.
over jou: Die aandacht waar ik het over heb, de genegenheid dat is ook wat jij mist. Het zou erg fijn zijn, wanneer jij ook single bent en verder zien wij het wel. Ik ben niet echt van het plannen, dus zie wel wat er gebeurt.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Oost-Vlaanderen - Everbeek
over mij mijn scheiding kwam eigenlijk op een goed moment. Ik kreeg een aanbod om te gaan werken aan de andere kant van het land en heb dit met beide handen aangenomen. Helaas moet ik nu wel overnieuw beginnen en dat valt me toch best wel zwaar. mijn kinderen hebben hun draai al gevonden alleen mis ik echt wat maatjes om leuke dingen mee te gaan doen
over jou: Heb jij zin om mij eens kennis te laten maken met de omgeving, of om samen een filmpje te pikken na een heerlijke etentje? Laat het me snel weten en dan gaan we samen de omgeving onveilig maken.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Oost-Vlaanderen - Hillegem
over mij Hallootjes iedereen (heren!!) Sportieve meid, gezellig en eerlijk. Zelfstandige meid, heb alles wel voor elkaar. Liefdes leven is altijd op de tweede plaats gekomen. Ooit eens mijn ex in de steek gelaten om een auto te kopen. Mijn all time favorite Alfie 147 :p Ja, daar was ie niet zo blij mee. Meeste mensen vinden mij raar, maar ik ben behoorlijk materialistisch. Ze vinden mij dan een kreng, terwijl ik er zelf niet van bewust ben.
over jou: Hoe graag ik wat met de liefde zou doen, denk ik dat ik je toch alleen maar zou verwaarlozen. Zullen we het dan gewoon op iets gezelligs houden?

Uitgebreid Profiel