vrouwen uit noord-brabant zoeken een relatie.

Snel een relatie zoeken en vinden in noord-brabant. Dating profielen van vrouwen uit noord-brabant met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Noord-Brabant - Uden
over mij Samen naar de bios, samen uit eten, samen naar de dierentuin, samen uitslapen, dat zijn dingen die ik super leuk vind om te doen. Maar het woordje samen valt af omdat ik op het moment alleen ben en dan zijn die dingen ineens minder leuk om te doen. Misschien kan ik hier een leuke jongen vinden die van alleen samen wilt maken?
over jou: Een leuke gezellige jongen, lekker spontaan en vol met humor. Je hoeft niet hoog opgeleid zijn maar ik vind het wel prettig als je samen een leuk gesprek kan hebben.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Noord-Brabant - 's-Hertogenbosch
over mij Ik heb al aardig wat meegemaakt in mijn leven op relatiegebied, ik heb hier van geleerd en ik ben verder gegaan. Ben er ook sterker door geworden, bekijk het leven anders en weet nu zeker wat ik wel en niet wil. Wanneer ik me goed voel bij een man, ben ik helemaal mezelf en dat merk je vanzelf.
over jou: Mijn mening is dat je elkaar moet accepteren zoals de ander is, want als we eerlijk zijn doen de meeste mensen dat niet. Ze proberen elkaar te veranderen en om te turnen in iets dat ze niet zijn. Dat wil ik niet, ik wil die man vinden waarbij ik mezelf kan zijn en alle liefde kan geven die ik in me heb.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Noord-Brabant - Drongelen
over mij Ik ben niet een allemansvriend en ook niet de moeder met een grote auto. En ook niet een rijke vrouw die niets doet op een dag. Ik ben ik. En dat hoop ik in een lieverd ook te vinden. Te durven zijn wie je bent. En je niet laten veranderen. Leer mij eens kennen!
over jou: Ik ben gewoon en heb eigenlijk geen rare uitspattingen. Kan goed alleen zijn maar dan mis je toch dat stukje aandacht om je heen. En dat kan jij mij misschien geven. Leer ik jou ook kennen?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Noord-Brabant - Drimmelen
over mij De scheiding was het moeilijkste ooit maar ook het beste ooit, een betere keuze had ik me niet kunnen maken. Maar nu ben ik alleen en dat is saai. Tijd om daar wat aan te veranderen dus want alleen is ook maar alleen. En daar ben ik niet van!
over jou: Alleen zijn is saai dus een leuk maatje om gezellige dingen te doen is wel een must. Ik hoop op meer natuurlijk maar vind dat wel een mooie start. Zullen we dat elkaar gewoon gunnen?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Noord-Brabant - Mierlo
over mij Ik ben nu alweer dik tien jaar alleen, en ik vind het toch wel tijd worden om een nieuw avontuur te zoeken. Een mens hoort zijn tijd niet alleen te slijten, en nu ben ik op een leeftijd gekomen dat dát heel duidelijk wordt. Ik verlang naar een maatje door dik en dun. Een steun en toeverlaat.
over jou: Jij bent een lieve man die ook alleenstaand is. En net als ik ben je dat zat. Je leeftijd is niet belangrijk, wel dat je nog energiek en vol levenslust zit.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Noord-Brabant - Breda
over mij Ik had het mezelf nog wel zo beloofd: (voorlopig) geen datingsites meer, want dat werkt voor mij blijkbaar helemaal niet. En wat doe ik? Sta ik er tóch weer op. En waarom? Nieuwsgierigheid en ik kende deze site nog niet? Misschien toch stiekem hopen dat ik nu wel net die ene mag tegenkomen waar het helemaal oké mee klikt, want stel je voor…. 🙂
over jou: Eerst een leuke date en dan een vaste relatie? Ben je echt? Stuur dan de volgende code mee: ABC123 Als je dit met je bericht meestuurt weet ik tenminste dat je echt bent!

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Noord-Brabant - Breda
over mij Zoals je misschien op de foto ziet heb ik een bloem in mijn haar en die bloem is rijp genoeg om te plukken. Ben nu een aantal jaren gescheiden en naar mijn gevoel ben ik er weer helemaal klaar voor om mij te storten op het uitgaansleven. Oh nee hoor we hoeven niet hele nachten in een discotheek te hangen, maar leuke avonden met z'n twee daar kijk ik naar uit.
over jou: Een spontane eerlijke man met nog een heerlijke jongensachtig karakter. Ik hou wel van wat speels maar ook kan serieus soms prettig zijn. Niveau is niet van belang maar een goed gesprek op z'n tijd vind ik wel belangrijk.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Noord-Brabant - Helmond
over mij Hallo allemaal, ik kijk al een tijdje mee hierzo en ik moet zeggen dat ik toch wel heel nieuwsgierig ben geworden. Mijn relatie van 6 jaar is vorig jaar op de klippen gelopen, en ik vind het tijd worden om me weer eens in het dating circuit te storten. Dus als er leuke mannen zijn die mij wel leuk vinden….laat maar een berichtje achter.
over jou: Jij bent leuk om te zien, je bent vriendelijk en spontaan je hebt een groot respect voor vrouwen en héél belangrijk…Je bent single.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Noord-Brabant - Waalwijk
over mij Ik ben schoonheidsspecialiste en heb een salon aan huis, maar mijn leven bestaat op dit moment bijna alleen uit werken en daar wil ik verandering in brengen. Ik wil weer iemand om voor te leven, genieten van elkaar gezelschap . lol hebben en ook diepgaande gesprekken voeren. Ik wil elkaar eerst goed leren kennen en als het van beide kanten goed zit dan meer. Ik ben iemand die met beide benen op de grond staat en met volle teugen geniet.
over jou: Ben je ook opzoek naar gezelschap en wil je leuke dingen doen zoals, een dagje weg, gezellig samen op de bank voor de televisie of uit eten of iets totaal anders. Je bent verzorgt en eerlijk!

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Noord-Brabant - Waalwijk
over mij Hartstikke lief ben ik. Echt waar. Misschien soms wel te. In mijn werk moet ik mijn mannetje staan en dat lukt prima. Als ik iemand leuk vindt klap ik soms wel dicht. Ik hoop dat deze weg mij wat meer ruimte biedt.
over jou: Jij bent gewoon een super lieve man. Ik ben geen dame die veel verwacht of eist en ik zoek ook iemand die mij in mijn waarde laat. Ik vind het leuk als je actief en spontaan bent.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Noord-Brabant - Eindhoven
over mij Hoi leuke mannen, ik ben Eva en ben wel erg nieuwschierig geworden om me in te schijven op deze site, heb er al zoveel leuke verhalen over gehoord, en nu is het mijn beurt! Na een tijdje gescheiden te zijn ben ik echt weer op zoek naar een leuke man. Ben echt een gezelligheid mens, sta voor iedereen klaar, ben lief, open en betrouwbaar.
over jou: Zie jij er leuk en verzorgd uit, en ben jij iemand waar ik op kan bouwen, me hartje kan luchten en voor de volle 100% voor een serieuze relatie gaat, want dat is echt wat ik nodig heb na me scheiding, dan zou ik het erg leuk vinden op meer over je te weten. Laat je snel wat van je horen?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Noord-Brabant - Bergeijk
over mij Ik kijk iemand graag diep in de ogen ,en dan niet alleen voor mijn werk. Ogen zijn de afspiegeling van de ziel en je kunt er veel in aflezen. Alleen heb ik geen man in mijn leven om diep in de ogen te kijken en liefde en warmte te geven en te ontvangen natuurlijk!
over jou: Je gaat romantiek niet uit de weg en gelooft in de ware liefde. Je bent single en vind afstand geen bezwaar!

Uitgebreid Profiel