een liefdesverhouding met een vrouw uit Friesland - Drachten
over mij Zal hier dan maar wat over mezelf neer zetten. Ben 56 jaar oud een geboren en getogen Friezin. Ze zeggen stugge mensen, maar dat valt bij mij reuze mee. Na een huwelijk van bijna 30 jaar, vorig jaar gescheiden. Mijn ex had moeite om trouw te blijven. Alles is uitgedraaid op een vechtscheiding, maar nu hoop ik op mooiere en betere dagen. Mijn vriendin wees me op deze site en nu is het voor mij tijd voor verandering. Weer gelukkig worden en denken aan mezelf.
over jou: Uiterlijk doet er niet zoveel toe, maar je moet wel verzorgd zijn en groter dan ik ben. Nou voldoe je aan mijn wensen en sta je open voor een nieuwe relatie dan hoor ik graag snel wat van je.

Naam: Nietgewaagt
Leeftijd: 59 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Nederland
Provincie: Friesland
Woonplaats: Drachten
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: blauw
Haarkleur: bruin
opleiding: HBO
Roken: Ja
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Ja