vrouwen uit namen zoeken een relatie.

Snel een relatie zoeken en vinden in namen. Dating profielen van vrouwen uit namen met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Namen - Andenne
over mij Goedendag aan degenen die de moeite nemen om dit te lezen. Ik ben een eerlijke en open jongedame, dat zorgzaam en betrouwbaar is. Vanwege mijn werk, kom ik er weinig aan toe om serieuze mannen te ontmoeten en probeer het daarom via hier. 🙂
over jou: Een betrouwbare persoon, dat open staat voor nieuwe dingen. Ik hou er wel van om er eens op uit te gaan en zou het dan graag met iemand willen delen. Ik zoek in eerste instantie naar vriendschap en ik hoop dat jij geduldig bent. Groetjes.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Namen - Fernelmont
over mij Ik ben een gescheiden vrouw die het alleen zijn beu is, het lijkt mij leuk om een relatie op te bouwen en daarmee te beginnen met mailcontact. Ik heb wat het vertrouwen verloren maar ik denk dat er toch zeker wel mannen zijn die hier doorheen kunnen prikken. Ik werk als acupuncturist en hierdoor ontmoet ik weinig mensen om wat leuks mee te gaan doen. Ik hou van de natuur, ga graag wandelen en ik denk dat er zeker iemand is die dit ook graag doet. Ik ben in voor leuke gesprekken en doet dat graag bij een lekker wijntje.
over jou: Je bent een serieuze man, die weet wat het leven inhoud. Je bent iemand die zachtaardig is en graag gaat wandelen. Verder zoek ik niet echt een specifiek type, we zijn toch allemaal uniek nietwaar en daardoor hebben we allemaal onze eigenaardigheden. Als je maar lief en betrouwbaar bent, dan is dat het belangrijkste.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Namen - Chevetogne
over mij Ik ben Marloes,.en ben opzoek naar een leuke lieve man. Ik ben gescheiden, en heb geen kinderen. Heb een leuke baan, en kan gaan en staan waar ik wil. Hou van reizen en gezelligheid.
over jou: Hoop dat ik hier de man vind waar ik de rest van mij leven mee wil doorbrengen. Een attente man, lief en te vertrouwen is. Ik ben best rustig dus zou het wel fijn vinden als je zelf niet te rustig bent. Maar ook geen wildebras. Iets er tussen in

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Namen - Custinne
over mij Hai! ik ben een wat excentrieke creatieve jonge vrouw die anders wilt zijn dan andere. Ook wat vrijen betreft ben ik anders dan de doorsnee vrouw van mijn leeftijd. Maar daar kom je misschien zelf nog wel achter. Als je het goed speelt. 😉 Ik ben soms wat druk en chaotisch, maar heb mijn leventje aardig op de rails. Ik mis alleen soms die klik die ik met iemand wil hebben om dat samen te kunnen delen. Ik ben serieus op zoek naar een vriend, in elke betekenis van het woord.
over jou: Jij voelt je geen buitenbeentje, maar bent wel anders dan de doorsnee man en begrijpt wat ik hier bedoel te zeggen en wat ik probeer te vinden. Jij denkt wel dat ik dat bij jou kan vinden. Je bent lief maar je mag best een stoer of extreem uiterlijk hebben. Als je hart maar op de goede plek zit. Ben jij het die ik nu zo omschrijf? Dan verwacht ik spoedig een mailtje van jou om je voor te stellen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Namen - Clermont
over mij Alleenstaande vrouw die energiek in het leven staat. Maar er is iets dat me niet helemaal lekker zit en dat is contact met een lieve, zorgzame man. Het zou me geweldig lijken om me weer eens geliefd te voelen.
over jou: Zou jij graag iets willen beginnen met een spontane vrouw als ik? We kunnen kijken of er een klik is en we zullen dan zien wat de toekomst ons gaat brengen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Namen - Namen
over mij Hallo, wat leuk dat je mijn profieltje leest. Amanda is mijn naam. Ik ben een weduwe van 68 jaar uit Namen. Ik moet toegeven dat ik mijn oude dag niet alleen wil blijven doorbrengen. En ik via deze weg probeer in contact te komen met leuke mannen die interesse hebben in een leuke vriendschap of relatie.
over jou: Leuke gezellige man die openstaat voor meer

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Namen - Cortil-Wodon
over mij Een oproepje voor alle leuke mannen uit Nederland, deze leuke dame is op zoek naar leuk mannelijk gezelschap. Ik ben nu al 7 jaar alleen en begin me wel een beetje eenzaam te voelen, eigenlijk wil ik dat niet laten gebeuren. Daarom wil ik het heft en eigen handen nemen en op zoek gaan naar een leuke man. Ik wil nog genieten van mijn leven. Hopelijk is er iemand die me leuk genoeg vindt om te reageren?
over jou: Ben je een alleenstaande man die het ook maar al te goed kent om zich eenzaam te voelen, en die daar net als mij dolgraag verandering in wilt brengen? Dat je weer wilt gaan genieten, en niet dat je ieder weekend en iedere avond alleen thuis zit, en aan het wachten bent totdat de dag voorbij is. Vind je het leuk om met mij in contact te komen, mail me dan.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Namen - Custinne
over mij Gezellige meid die goed in het leven staat, zoekt een leuk maatje om fijne dingen mee te doen. Lekker wandelen en andere leuke dingen doen dat staat op mijn lijstje. Gaan we eerst uitzoeken hoe goed we bij elkaar passen?
over jou: Het zou fijn zijn om niet te hard van stapel te lopen en elkaar eerst wat meer te leren kennen. Dan kunnen we doen en laten wat we maar willen, dat is het voornaamste in mijn ogen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Namen - Boninne
over mij Ik ben een lieve dame, zacht en zorgzaam. Ik hou van een rustig leven, en ondanks dat ik eigenlijk heel mijn leven alleen ben geweest, en voor mijn ouders heb gezorgd, die nu inmiddels 9 jaar zijn overleden, wil ik wel eens kijken of er voor mij ook een man rond loopt?
over jou: Een schatje, een man waar ik altijd bij terecht kan, en jij bij mij, samen een toekomst opbouwen. Echt samen zijn is niet wat ik ken, dus ik hoop dat jij mij daar bij kan helpen. Want ondanks dat ik het niet ken lijkt het mij geweldig.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Namen - Blaimont
over mij Gek ben ik op koken en ik wil je graag eens uitnodigen om lekker te gaan eten bij me. Ik kook voor je en we leren elkaar op een leuke manier kennen. In mijn ogen is dat helemaal niet verkeerd, genieten we er beide van toch?
over jou: Vind je het een lekker idee dat ik voor ons ga koken en dat jij geniet van wat ik op tafel zit. Verder een goed gesprek aan gaan en zien wat er verder nog in zit? Ik vind het idee perfect!

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Namen - Namen
over mij Hallo mannen wat leuk dat je even komt kijken bij me. Dan heb ik in ieder geval je interesse al gewonnen. Ben een gescheiden moeder van een uitwonende zoon. Ben lief, teder en best huiselijk. Maak het graag een ander naar zijn zin maar het is nu tijd om ook aan mezelf te denken. Want het leven is te mooi om dat alleen door te brengen toch?
over jou: Ik ben op zoek naar een leuke man om van alles mee te kunnen doen. Lachen, huilen, serieus zijn maar ook grapjes mee kunnen maken. Zie jij het zitten om iets op te bouwen met me dan lijkt het me leuk om verder in contact te komen met je.

Uitgebreid Profiel