mannen uit nederland zoeken een relatie.

Snel een relatie zoeken en vinden met mannen uit nederland. Dating profielen van mannen uit nederland met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een man uit Zuid-Holland - Den Haag
over mij 2 jaar geleden heb ik een licht ongeluk gehad, waardoor ik vrijstelling van de sollicitatieplicht heb gekregen. Ben dus vaak thuis. Ben zelfstandig, doe alles met de fiets. Ik kan me heel goed bewegen en ben zelfstandig. Ben ook heel romantisch!
over jou: Ik ben in de 1e plaats op zoek naar gezelligheid en kan jou dat ook bieden. Ben vrij van gedachten en je kan blijven logeren. De mensen die komen voelen zich onmiddellijk thuis bij me, wat ik als compliment ervaar. Dus er is geen drempelvrees nodig!

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een man uit Noord-Brabant - Schijndel
over mij Bijna 40 jaar geleden heb ik een nare scheiding meegemaakt. Mijn ex had gekozen voor een andere man. Heb haar nog wel een paar keer ontmoet en ben ook bij haar sterfbed geweest. Wat zij mij heeft aangedaan heb ik haar vanuit mijn ziel en hart vergeven. Ben niet meer boos op haar. Bijna 10 jaar geleden heb ik vele operaties ondergaan en ook daarna. Mijn hele lichaam zit vol met littekens. Heb ook regelmatig wonden maar die genezen niet zo snel. Echter ik ben (al zeg ik het zelf) betrouwbaar en liefdevol naar een vrouw toe.
over jou: Het liefste zie ik een vrouw die woonachtig is tussen Den Bosch en Eindhoven in verband met de afstand. Wat betreft de leeftijd zie ik niet direct een onmogelijkheid om de liefde te bedrijven en een relatie aan te gaan. Maar een leeftijd van boven de 45/50 jaar zou wel prettig zijn. Ook zou ik willen dat de vrouw in mijn leven mij neemt zoals ik ben en mij ook aanvaard.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een man uit Overijssel - Hengelo
over mij Ik heb een relatie maar ik wil met iemand anders seks. En ik hebt een beenprothesen ik woont alleen ik wil niks serieus. En ik bent een bruine man. Ik wil alleen seks.
over jou: ik zoek een vrouw die niet veel vraag en me een bericht stuur alleen voor een afspraak maken bij mijn huis punt uit. Goed opletten !!! tussen maandag tot donderdag na 9:00 uur avond. Voor SEkS weekend ik ben nooit in Hengelo.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een man uit Gelderland - Doetinchem
over mij Ik was een vreemdeling ..OK, ik begrijp … Ja, ik ben een buitenlander, maar niet een vluchteling. Ik heb een baan via een uitzendbureau gevonden, en ik heb alle nodige vergunninghebben geen last van een ziekte. Ik woonde met mijn vriendin voor 10 jaar en me bedrogen. nu ben ik single. – Ja, ik ben romantisch, Ik ben geen dief of een doodslager !!! verantwoordelijk uitgaven maximaal 2 mails. dus zorgvuldig kiezen wat je zal vragen !!! Ik ben oprecht en eerlijk. veel over mij in mijn profiel .. maar ik werk in Doetinchem, ga ik vaak winkelen in Lidl. Ik woon samen met mijn colleg’s (aik heb geen privacy)
over jou: … als je thuis bent, in openlucht, hotel, verveeld en zelfs om een smaak voor seks hebben gekregen, dus ik ben hier voor jou.en er is altijd wel iemand die op zoek is naar iemand. ik kan uw wens te vervullen. Maar ik zou graag willen weten wat is uw idee? Ik ben een persoon die niet kan gekwetst dus maak je geen zorgen. Ik ben niet het type die denkt dat alleen aan zichzelf, wijden voldoende aandacht aan de partnerlanden. ,)… Ik ben geen dief of een doodslager !!! verantwoordelijk uitgaven maximaal 2 mails. dus zorgvuldig kiezen wat je zal vragen !!! Ik ben oprecht en eerlijk. ja ik ben op zoek naar … Ik hoop dat je mijn profiel te lezen ook. ofwel schrijf je waar en wanneer te ontmoeten, !

Uitgebreid Profiel