mannen uit belgie zoeken een relatie.

Snel een relatie zoeken en vinden met mannen uit belgie. Dating profielen van mannen uit belgie met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een man uit Limburg_be - Bocholt
over mij leuke en gezellige man en sta voor alles open ben geen man die met een kostuum rond loopt maar in een jeans voel ik mij het beste hou van de natuur en van de goede oude muziek ben na een relatie van 4 jaar hard bedrogen maar sta voor alles open ook voor mooie beloningen je zal er zeker geen spijt van hebben
over jou: leuke en gezellige meid die ook single is en houd van de goede oude muziek en vooral humor en zalige seks die ons naar de zevende hemel zal brengen en het liefst puur natuur

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een man uit Antwerpen - Houtvenne
over mij Hou van wandelen, fietsen, bowlingen, skiën. Weekendje en verlengd weekend als ook voor een weekje eens tussen uit. Sauna wil ook eens doen. Naar de kust aan het water genieten. Als ook zonsondergang kijken aan het strand. Openluchtzwembad als warm weer is. Tropische zwembad..
over jou: Ben een sympathieke lieve vriendelijke man. Graag meisjes, vrouwen volhardig hun zin wilt geven waar ze naar verlangen. Zullen ze niets tekort komen door mij.

Uitgebreid Profiel