vrouwen uit luik zoeken een relatie.

Snel een relatie zoeken en vinden in luik. Dating profielen van vrouwen uit luik met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Luik - Luik
over mij Onlangs verhuisd naar Luik omwille van het werk van mijn man en eerlijk gezegd verveel ik me hier te pletter. Ik ken hier niemand, ik werk voorlopig niet en mijn man is veel weg van huis voor zijn werk. Ik wil graag mijn vriendenkring wat uitbreiden, mensen ontmoeten om toffe en leuke dingen mee te gaan doen. Alles om de dag wat te doorbreken.
over jou: Je hebt ook tijd op overschot en vindt vriendschap tussen man en vrouw geen probleem. Je zoekt er niet meteen iets sexueels achter.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Luik - Eupen
over mij Een goede gehumeurde vrouw, mijn werk vind ik helemaal geweldig en ik heb dan ook een dankbare baan. In mijn vrije tijd doe ik zo weinig mogelijk maar af en toe speel ik op mijn viool. Af en toe met de mensen van de muziekschool een drankje doen. Ze noemen mij allemaal een gezellige en vooral vrolijke dame.
over jou: Ik zou het leuk vinden als het een man is die ook een hart heeft voor muziek maar nou moet ik zeggen dat het geen must is hoor! Verder kom ik daar graag zelf achter.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Luik - Luik
over mij Als ik iets over mezelf moet vertellen dan zou ik zeggen dat ik heel lief en rustig ben. Soms ook wel verlegen en wat teruggetrokken. Dat is mijn karakter eigenlijk. Als ik eenmaal het vertrouwen heb kom ik los en kun jij met mij heel veel plezier beleven. Ik heb in een relatie alles over voor de ander.
over jou: Alles wat ik nodig heb is een lieve man en een arm om mij heen. Lekker knuffelen en samen zijn, de tijd nemen en met elkaar praten. Leuke dingen doen en gewoon maatjes worden. Is dat wat bij jou past? Reageer dan even op mij.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Luik - Borgworm
over mij Ik zit lekker op de zetel met mijn laptop op schoot, de klok tikt en verder is het stil. Ik hield altijd van de stilte maar de laatste tijd steeds minder. De stilte benauwd mij steeds meer, ik denk dat vaak is dit nu de manier hoe ik oud wil worden , alleen! Nee dat wil ik niet en daarom zoek ik hier!
over jou: U wilt ook niet alleen het tikken van de klok horen, of en huisdier als u enige gezelschap! U wilt meer uit het leven halen en bent nog fit om dingen te ondernemen en samen te genieten van de mooie dingen van het leven. U houd van een goed gesprek met diepgang!

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Luik - Spa
over mij Laat ik gelijk beginnen door te zeggen dat ik niet op zoek ben naar een relatie. Ik zit op moment in een relatie en dat bevalt. Wat zoek ik dan hier? Ja dat is een goede vraag. Ik ben op zoek naar een leuk mailcontact. En vandaar uit zien of wij elkaar een keertje gaan ontmoeten. Natuurlijk is deze mogelijkheid open. Ik ben een spontane gezellige vrouw in voor een grapje en dolletje op zijn tijd. Dus pas op beetje plagen hoort er bij hoop dat je daar ook tegen kan. Leven is al zo somber en zonder veel gelach.
over jou: Heb jij zin in een gezellig maatje en om elkaar in de toekomst te gaan ontmoeten. En je vind het niet erg om eens geplaagd te worden op zijn tijd. Dan ben jij de aangewezen persoon voor mij.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Luik - Luik
over mij Ik voel me goed in mijn vel, ik ben gelukkig met wat ik heb en niet ongelukkig omdat ik bepaalde dingen niet heb. Dan heb ik het over materiële dingen maar er is wel iets wat ik toch wel ervaar als een gemis en dat is de liefde, vriendschap, warmte en genegenheid van een man. Vrienden kunnen dat gemis niet opvullen.
over jou: Een man die veel liefde en genegenheid kan geven maar ook open staat om deze te ontvangen. Een single man, tegen kinderen heb ik geen bezwaar. Ik hoef ook niet meteen elke dag samen te zijn met een man, ik wil het wel graag rustig opbouwen

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Luik - Luik
over mij Hoi ik ben Prisca, ik ben een stoere meid van 27 die undercover werkt in winkels en bedrijven als bedrijfsrechercheur om op te sporen hoe het kan dat er steeds spullen verdwijnen. Wat ik nog niet heb weten op te sporen is de man die geschikt is om met mij door het leven te gaan.
over jou: Niet bang voor een vrouw die haar mannetje staat en niet over haar heen laat lopen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Luik - Luik
over mij Romantische ziel ben ik. Ik geloof echt dat mijn prins op het witte paard ergens rond loopt. Ok, het hoeft niet persé met een paard te zijn maar je weet vast wel wat ik bedoel. Ik hou van gezellige etentjes, een wandeling bij maneschijn of zonsondergang maar ook lieve kleine attenties. Kleine kattebelletjes schrijven naar mekaar, een roos op mijn kussen, een vers gezet kopje koffie wanneer ik daar erg aan toe ben. Een knuffel of een zoen.. het zijn die dingen die mijn hart doen smelten.
over jou: Romantisch net als ik. Uiterlijk en leeftijd boeit me eerlijk gezegd niet zo. Als je je maar gedraagt naar je leeftijd.

Uitgebreid Profiel