een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Bocholt
over mij Ik ben een vrij open boek van beroep Facilitair manager wat vroeger bij mijn sollicitatie gewoon simpelweg "regeltante" genoemd werd. Verschil is vroeger was ik een vriendelijk aanspreek punt in ieders ogen en nu hebben ze meer ontzag door het woordje manager. Voor de rest doe ik nog precies hetzelfde al is er wel veel veranderd een typemachinelint vervangen is nu een toner wisselen.
over jou: Je hebt ook je sporen verdient in het leven en bent net als ik toe aan rust en een nieuwe relatie.

Naam: Lucia19500314
Leeftijd: 67 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Belgie
Provincie: Limburg_be
Woonplaats: Bocholt
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: gezet
oogkleur: bruin
Haarkleur: blond
opleiding: MBO
Roken: Ja
Piercing(s): Ja
Tattoeage(s): Nee