vrouwen uit limburg zoeken een relatie.

Snel een relatie zoeken en vinden in limburg. Dating profielen van vrouwen uit limburg met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg - Roermond
over mij Zonder op te willen scheppen, durf ik best te zeggen van mezelf dat ik er goed uitzie. Toch zoek ik iemand die verder wil kijken dan dat, want ook mijn binnenkant is de moeite waard!
over jou: Jij houdt wel van vrouwen met een mooie uitstraling, maar je hebt karakter genoeg om ook diepgaande gesprekken te kunnen voeren en bent bereid om best wat te stoppen in het opbouwen van een serieuze relatie

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg - Grashoek
over mij Hier terecht gekomen omdat ik door alle commercials toch wat nieuwsgierig ben geworden! Een korte omschrijving van mijzelf: ik ben 25 jaar oud, woonachtig in regio Limburg. Daarnaast ben ik spontaan, eigenwijs, lief, leergierig, zelfstandig en hou ik van een gezonde dosis humor. Daarnaast vind ik het leuk om gezellig met andere mensen op pad te gaan, maar kan ik mezelf ook prima thuis op de bank vermaken met een goed boek of goede film.
over jou: En wie ben jij? Als jij een leuk, lief, vrolijk en gezellig persoon bent waarmee ik kan lachen en leuke activiteiten kan ondernemen, zou ik het leuk vinden om kennis met je te maken 🙂

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg - Maastricht
over mij Hallo mooie meiden, hoe gaat het ermee? Ik ben Tamara, een lieve leidinggevende uit Maastricht. Op zoek naar een lieve meid voor iets bijzonders. Eerlijkheid en liefde staan bovenaan, samen met mooie tijden meemaken samen.
over jou: Je gaat echt voor me, bent een slanke, meid met mooie benen. Heel goed verzorgd en mooi. Houdt van plezier maken en ook rustmomenten in plannen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg - Geleen
over mij Ik heb veel mannelijke vrienden, gewoon vrienden. Als je daar heel onzeker of jaloers van wordt, reageer dan maar niet op mijn profiel. Vriendschap hoef ik niet, vrienden heb ik wel genoeg. Maar een echt liefdesmaatje is wat ontbreekt.
over jou: Ben jij niet opzoek naar vriendschap, maar echt een liefdevolle relatie? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg - Banholt
over mij Lief en rustig, charmant, romantisch, attent. Ehm, zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben ook koppig en eigenwijs maar ga helemaal voor een man als hij mijn hartje gestolen heeft. Ik zit hier voor een serieus contact.
over jou: Ik ben makkelijk in de omgang en ik hoop jij ook. Ik zoek een man die erg behulpzaam en toegewijd is, met een groot hart. De rest is allemaal bijzaak als we het samen maar fijn hebben.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg - Gronsveld
over mij Vriendschap daar is waar het leven voor een groot deel uit bestaat. En dan volgt eigenlijk het hecht maken van deze vriendschap. Is er hier iemand waar ik op kan bouwen en vertrouwen?
over jou: Lieve man of lieve dame, als jij voor mij gaat dan kun jij er altijd honderd procent van uitgaan dat ik jouw rug dek ten alle tijden en er ook altijd voor jou zal zijn. Dag en nacht, het maakt niet uit.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg - Venray
over mij Het leven is heerlijk maar stel het opprijs, in goed gezelschap te verkeren, om nog meer van dit mooie leven te genieten. Ga niet al mijn activiteiten hier benoemen, maar wil wel kwijt dat mijn omgeving mij een hele lieve en zorgzame vrouw vindt, met heel veel energie. Ik wandel graag in de vrije natuur, en fiets iedere dag.
over jou: Ben op zoek naar een interessante man die zo wie zo, van humor houdt en zelf ook humoristisch is, zelf drink ik niet, maar vind het gezellig om in zijn nabijheid een glas bruisend water te drinken, onder een gezellig diepgaand gesprek. Of lekker met hem te gaan uiteten. Een vriend, in wiens gezelschap ik nog lang mag vertoeven, om samen te genieten in liefde en vertrouwen van dit prachtig leven! Ik stel het opprijs eerst enige tijd te mailen, om elkaar beter te leren, ongeduldige types zullen dat schuwen. Ik zal je niet teleurstellen, en dan kan je zelf zien hoe gezellig en humoristisch ik ben. De rest volgd van zelf als de klik er is.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg - Echt
over mij Ik heb lekker de tijd genomen om eerst eens rond te kijken en een man te vinden die echt bij mij past. Maar helaas heb ik die man nog niet gevonden dus vandaar dat ik het op deze manier eens ga proberen.
over jou: Ben jij een sportieve man die graag leuke dingen onderneemt? Ben je iemand die echt serieus op zoek is naar iemand om wat mee op te kunnen bouwen?

Uitgebreid Profiel