vrouwen uit limburg zoeken een relatie.

Snel een relatie zoeken en vinden in limburg. Dating profielen van vrouwen uit limburg met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Bocholt
over mij Ik ben een vrij open boek van beroep Facilitair manager wat vroeger bij mijn sollicitatie gewoon simpelweg "regeltante" genoemd werd. Verschil is vroeger was ik een vriendelijk aanspreek punt in ieders ogen en nu hebben ze meer ontzag door het woordje manager. Voor de rest doe ik nog precies hetzelfde al is er wel veel veranderd een typemachinelint vervangen is nu een toner wisselen.
over jou: Je hebt ook je sporen verdient in het leven en bent net als ik toe aan rust en een nieuwe relatie.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Kuringen
over mij Wat spannend maar echt super leuk! Ik ben benieuwd of ik hier in leuk contact kan komen met een super gezellige man waar ik het onwijs mee naar mijn zin kan hebben. Ik ben een rustig type, hou van leuke dingen ondernemen, en ga het liefst op reis.
over jou: Hoe zou je het vinden om met mij in contact te komen en het super gezellig te hebben en fijne gesprekken te voeren zodat we elkaar leren kennen en wie weet wel een leuke date hebben? Klinkt niet verkeerd toch?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Elen
over mij Wat is er fijner dan ook eens een man voor mezelf hebben? Ik heb wel eens een losse flodder gehad maar dat bevalt me niet. Daarom pak ik het nu anders aan en ga ik voor een echte relatie. Mag ik verwachten dat we dat voor ogen hebben?
over jou: Ik hou wel van een mooie man, een man die weet wat hij wil en dat ook echt laat merken. Een relatie is mijn doel, maar die moeten we samen opbouwen. Doe jij dat ook met me?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Jesseren (Kolmont)
over mij Ik ben een oprechte, eerlijke, zorgzame, vriendelijke, vriendelijke zeer gemakkelijk in de omgang. Ik ben, sociaal, romantisch, gepassioneerd, slim, intelligent, cool hoofd, adaptief, heb een groot hart. En ik geloof in de waarheid en eerlijkheid. Omdat eerlijkheid de enige sleutel tot succes is, en met eerlijk, ik geloof in mezelf en mijn leven is echt gebaseerd op waarheid, en het gaat helemaal over wie ik werkelijk ben. je kunt me e-mailen zodat we elkaar beter leren kennen. Jammie stephanie
over jou: Ik ben echt op zoek naar een man die volledig eerlijk en oprecht is over zijn woorden en gevoelens. EEN man die klaar is voor een langdurige relatie en klaar om een gezin op te bouwen met iemand die echt en eerlijk is als zorgzaam zoals ik ben. Een huwelijk-minded en familie oriënteer man die ik mijn hele leven kan devote…….

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Guigoven
over mij Leuke, gezellige vrouw die echt verslaafd is aan musicals zoekt man die het ook echt leuk vindt om dan mee te gaan. Vooral de Rocky Horror Picture Show vind ik echt zo geweldig. Heb hem al meermaals gezien.
over jou: Vind je het ook echt leuk om naar musicals te gaan, de sfeer, de muziek, er echt helemaal in zitten? Ik wel namelijk haha. Maar dat had je al begrepen denk ik zo. Welke is jouw favoriet?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Bree
over mij Een paar jaar geleden was ik alleen maar met werken bezig. Zelf mijn huwelijk is daar aan ten onder gegaan. Dat mijn man de scheiding aanvroeg en mij er mee confronteerde was een wake up call. Ik ben nu dan wel gescheiden, maar heb mijn eigen zaak verkocht en werk nu voor een baas. Ik vind het heerlijk en ben nu niet meer 24/7 met werk bezig. Wanneer mijn uren er op zitten dan ga ik van kantoor weg, doe de deur dicht en ben vrij. Heb nu best wel wat vrije tijd over die ik graag samen met iemand zou invullen.
over jou: Soms voel jij je ook wel wat alleen en daar kunnen wij dus samen verandering in brengen. Jij hebt misschien ook wel een wake up call gehad op wat voor manier. Het belangrijkste is dat jij er net zoals mij achter bent dat je wilt genieten van het leven dat jij lijdt en dat graag met mij wilt doen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Tongeren
over mij Ik heb hele mooie jaren gekend met mijn man. Ik ben altijd erg gelukkig geweest en ook al hadden we het niet altijd breed ik vond het prima zoals het was. Helaas is hij mijn leven uit en na heel wat jaren eenzaamheid heb ik op aanraden van een vriendin de stap genomen mij te orienteren op internet en op dating. Apart omdat ik dat nog nooit heb gedaan en er voor mij een nieuwe wereld open gaat. Is er hier een oudere man die dat ook heeft?
over jou: Weduwnaar die ook op zoek is naar die hand.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Oostham
over mij Ik ben nog jong maar ik weet wel wat ik wil. Ik ben geen flierefluiter en neem de liefde erg serieus. Het hoeft niet snel te gaan maar voor mijn gevoel ben ik gewoon aan iets voor vast met het oog op de toekomst.
over jou: Sympathiek en spontaan. Dat vind ik belangrijke eigenschappen. Hoe je eruit ziet of hoe oud je bent is gewoon bijzaak. Ben jij die man die mijn hartje kan veroveren?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Beringen
over mij Onlangs hadden we het met een stel kennissen over hoe beperkt het vinden van een leuke man geworden is. En dat alles eigenlijk via het medium internet gaat. Na een cursus gedaan door mijn dochter en stap voor stap uitleggen ben ik nu hier. Ook zij helpt me met deze tekst. Het is nieuw voor mij en ik ben al meerdere jaren alleen. Ik zou graag een leuk contact willen met een warm persoon.
over jou: Warm en lief persoon met het nodige al meegemaakt. Maar ook met een dosis frisse moed voor de toekomst.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Limburg_be - Bovelingen
over mij Ik ben gescheiden en moeder met een dochtertje die om de week bij haar papa is. Ik ben actief met hardlopen en als ik vrij ben dan geniet ik van koken en bakken en het uitproberen van nieuwe recepten. Ik hoor vaak dat ik te lief ben maar dat is gewoon mijn aard, ik maak het mensen graag naar hun zin.
over jou: Ik twijfel nog een beetje waar ik naar op zoek ben, dus misschien kun jij mij hierbij helpen?

Uitgebreid Profiel