vrouwen uit henegouwen zoeken een relatie.

Snel een relatie zoeken en vinden in henegouwen. Dating profielen van vrouwen uit henegouwen met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Henegouwen - Edingen
over mij Hallo heren, een zelfstandige vrouw en onderneemster hier, druk met haar nog steeds goed lopende bedrijf, leuke vrienden en zakenreisjes maar ik heb nog wel plek in mijn leven voor een leuke man. Mijn man is een paar jaar geleden overleden, maar nu is het tijd voor een nieuwe frisse wind, heb er echt heel veel zin in en hoop snel een leuke date te vinden!
over jou: Je kan goed tegen alleen zijn want ik kan er niet altijd zijn, dus wanneer het goed tussen ons loopt en ik ben hard aan het werk of ik moet een week of twee naar een ander land maak je daar geen problemen over. Ik vind het fijn als je leuke hobbies hebt, sociaal goed onderlegd bent, creatief en verrassend bent en dat je gaat voor een vrouw die je echt leuk vind.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Henegouwen - Doornik
over mij Ik ben een gezellige, vrolijke en open dame, ik weet heel goed wat ik wil in mijn leven. Ik ben nu enige tijd single en eigenlijk wel op zoek naar een lieve man die mij weer heerlijk verliefd kan laten voelen en waar ik samen oud mee kan worden!
over jou: Kan jij mij na lange tijd weer wat vlinders bezorgen en zou jij deel uit willen maken van mijn leven, denk jij dat wij een speciale klik kunnen hebben dan kom ik heel graag in contact met jou, stuur snel een berichtje.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Henegouwen - Arquennes
over mij Hey hallo daar, ik heb op aanraden van mijn collega ook maar eens een profiel aangemaakt. Het schijnt hier een oase van leuke mannen te zijn, dus ik zou ook wel een graantje mee willen pikken.
over jou: Ik zoek een serieuze man, die eventueel openstaat voor een relatie. Ik ben niet op zoek naar iemand die mij keurt als een lekker stuk vlees, maar iemand die mij om mijn innerlijk mag.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Henegouwen - Edingen
over mij Ik ben Hanne en ben een beetje een verwelkte roos aan het worden door gebrek aan liefde en genegenheid. Mijn man is 2 jaar geleden overleden na een lang ziekbed waarin ik wel liefde en genegenheid heb kunnen geven maar hij was niet in staat om dat ook terug te geven. Ik ben daarom ook op zoek naar een man die meer liefde en genegenheid kan geven dan wat ik zelf nog over heb want ik ben gewoon op.
over jou: Een lieve, energieke man die mij hernieuwde energie kan en wil geven, maar ook een man die leeft met een goed geweten en een goede persoonlijke hygiëne.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Henegouwen - Doornik
over mij Hola, ik ben een gepassioneerde vrouw met een gevoel voor humor. Ik ga er graag op uit en ben altijd wel in de zon te vinden. Ik hou van vrolijkheid en heb dat dan ook graag om mij heen.
over jou: Ik zoek een vrolijke man, dat ook een gevoel voor humor heeft. Het zou vervelend zijn als wij elkaar niet zouden begrijpen, Verder een eerlijke man en jij houdt er ook van om uitstapjes te maken eens in de zoveel tijd. Groetjes.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Henegouwen - Bergen
over mij Volgens mijn collega,s word het weer tijd dat ik een relatie aan ga. Ik heb er goed over nagedacht en ben er inderdaad helemaal klaar voor, na een vervelende scheiding loopt nu alles weer op rolletjes. Je zou bijna zeggen, huisje boompje beestje. Ik mis nu dus alleen die gezellige man nog waar ik een serieuze relatie mee kan opbouwen. Ik ben van Mexicaanse komaf, wel geboren en getogen in Holland. Ik ben gek op dansen en muziek, en als het even kan dan kook ik Mexicaans. Wie weet de volgende keer voor jou. Qua karakter eigenschappen kan ik best wel temperament vol zijn.
over jou: Je bent een eerlijke en betrouwbare man, je bent toe aan een relatie. Je kan het hebben als ik soms wat temperament vol kan reageren. Het zou leuk zijn als jij ook mijn passie deelt voor mijn komaf, is geen must misschien meen ik je wel helemaal mee op de Mexicaanse toer. Zoals de bijbehorende muziek-dans en eten en een lekker biertje.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Henegouwen - 's-Gravenbrakel
over mij Ik doe heel veel aan sport, voor mijn werk, maar ook in mijn vrije tijd. Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen. Ik pas dus ook niet bij iemand die de hele dag op de bank wil zitten, daar word ik heel onrustig van.
over jou: Je bent ook super sportief en zoekt een maatje om samen mee te sporten en ook andere dingen samen te beleven. Ik zoek wel een echte relatie, niet alleen maar vrijblijvend afspreken.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Henegouwen - Komen
over mij Als er een feestje is dan ben ik er bij, ik ben iemand die graag mensen heeft om zich heen. Maar als ik aan het werk ben, dan heb ik geen tijd om uitgebreid met iemand in gesprek te gaan, En tijdens het stappen sta ik de hele tijd op de dansvloer. Ik leer dan niet echt nieuwe mensen kennen, iets wat ik wel graag zou willen. Vandaar dat ik hier een poging waag. Ik ben niet alleen een feestbeest, ik heb ook serieuze kanten en geniet ook van een avondje thuis.
over jou: Gewoon reageren, misschien hebben we een klik!

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Henegouwen - Charleroi
over mij je suis francophone mais je me débrouille bien en néerlandais ! divorcé depuis 1985 et vivant seul depuis trop longtemps, j’ai décidé de bouger un peu ! je ne cherche pas le grand amour, mais qui sais…tout peut arriver hein ! si ce n’est qu’une rencontre que pour le sexe, je veux bien quelques fois sans obligation bien entendu ! sinon une amitié sincère qui peut grandir est aussi une possibilité très agréable.
over jou: une femme douce entre 150 et 175cm, mon type préféré est une femme svelte avec une petite poitrine … ce serait un rêve !

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Henegouwen - Komen-Waasten
over mij Zoekend ben ik niet maar hoop hier een romantische en betrouwbare man tegen te komen. Vriendschap, eerlijkheid en respect staan bij mij hoog in het vaandel en ik hou er niet van om geheimen te hebben. Zelf ben ik open en eerlijk en heb een groot hart. Ik wil graag liefde geven en krijgen en een vaste relatie zou fijn zijn maar we zien wel waar het schip strandt. Over strand gesproken: ik heb een studio aan de kust waar ik regelmatig ben. Mannen uit de kuststreek mogen dus ook reageren.
over jou: Je hebt veel liefde en vriendschap te geven en staat ook open om die te krijgen. Je bent een dierenvriend of hebt in elk geval geen probleem met mijn honden. Je houdt van romantiek en bent betrouwbaar.

Uitgebreid Profiel