vrouwen uit gelderland zoeken een relatie.

Snel een relatie zoeken en vinden in gelderland. Dating profielen van vrouwen uit gelderland met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Gelderland - Apeldoorn
over mij Mijn naam is Helga en ben op zoek naar een leuke vriendschap. Zolang woon ik hier nog niet en ken nog weinig mensen. Heb jij zin om dingen te ondernemen met mij? Ik heb wel kinderen dus zou leuk zijn als jij die ook zou hebben
over jou: Leuke vlotte vrouw die het leuk vind om als vriendinnen wat te doen. Ben je ook een moeder die het thuis zitten soms een beetje zat is dan kunnen we leuke dingen ondernemen toch?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Gelderland - Didam
over mij Ik ben niet een vrouw die graag alleen is. Maar helaas ben ik dat wel al een tijdje. Ik kan zeker wel goed voor mezelf zorgen, maar mis gewoon de gezelligheid van een leuke man om me heen. Ik kook graag maar voor mezelf alleen vind ik dat niet zo leuk om dat uitgebreid te doen.
over jou: Ben jij ook iemand die het alleen zijn niet leuk vind en graag iemand in zijn leven wil om het gezellig mee te kunnen maken. Iemand die voor je kookt en het gezellig maakt in huis?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Gelderland - Hulshorst
over mij Ik ben een vrolijke jonge meid van 21 werk bij een marktonderzoeksbureau, woon nog thuis maar ben wel heel hard aan het sparen zowel geld als uitzet om op mezelf te kunnen gaan. En dan het liefste zou ik dat gelijk samen doen met de man van mijn leven.
over jou: Nou die man van mijn leven hoop ik hier te vinden, dus als je er ben geef even een gil dan dat scheelt mij in het zoeken.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Gelderland - Kerkdriel
over mij Hoi, ik doe dit bij wijze van experimentje. Ik ben heel erg benieuwd welke mensen er hier zitten en wie er op mijn profiel zal reageren. Zo leer ik mensen kennen die ik wellicht normaal nooit zou leren kennen, en dat vind ik gewoon erg leuk. Mijn horizon verbreden zeg maar 🙂
over jou: Het maakt me helemaal niet uit wie er reageert, ALS ik maar reacties krijg! Wel leuke mensen hoop ik, dan kunnen we misschien nog eens wat gezelligs gaan doen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Gelderland - Bennekom
over mij Het heeft even geduurd maar ik ben er weer klaar voor. Ik heb alles weer op zijn plekje en voel me weer goed. Ik mis gewoon iemand om me heen en omdat ik een beetje verlegen ben hoop ik via deze weg en fijn contact te krijgen.
over jou: Je bent een serieuze man maar houdt ook van humor. Je hebt alles goed op de rit en bent net als ik toe aan een vaste relatie. Hoe we dat dan vormgeven kunnen we samen bekijken.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Gelderland - Heumen
over mij Mijn naam is Farah en ben in Nederland geboren, woonachtig in Gelderland en werkzaam in een fabriek. Ik ben nu ruim een jaar gescheiden en ben weer toe aan een nieuwe relatie. Ik ben geen vrouw om alleen te zijn en hoop snel mijn liefde te kunnen delen. Ben wel een trouw persoon, hou er niet van om mannen te bedonderen. Ben ook heel monogaam en hoop dat jij dat ook bent
over jou: Een lieve rustige zorgzame man die het leuk zou vinden om mij beter te leren kennen. Een man die zijn leven op orde heeft en die er ook aan toe is om de volgende stap te nemen. kinderen zijn geen bezwaar ben er namelijk gek op.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Gelderland - Apeldoorn
over mij Ik ben een hartstikke fanatieke meid in alles wat ik doe! Ik vind mijn studie belangrijk maar ook de nodige ontspanning! Ik kan lekker genieten van een goed potje poker, online games of een sport avond. Ik hou er van om lekker te kletsen met vrienden en heb veel lieve knuffels over!
over jou: Als jij een jongen of man bent die lekker zijn eigen ding doet vind ik dat erg prettig. Samen iets opbouwen is zeker belangrijk maar wij hebben ook ons eigen leventje! Als jij ook een knuffel type bent zijn we op dat gebied een match. Hou jij ook van een potje poker? Ik daag je uit!

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Gelderland - Nijmegen
over mij Geen idee wat ik hier kan of mag verwachten maar ik ben avontuurlijk genoeg om alles eens geprobeerd te hebben, je weet maar nooit 😉 zoeken doe ik niet en om het even heel melig te zeggen: ik wil liever gevonden worden.
over jou: Stoer maar toch ook lief en zacht, gevoelig maar geen watje. Leeftijd maakt me niets uit, als het maar goed klikt tussen ons. En waar we uitkomen, kijken we dan wel. Ik sta open voor alles.

Uitgebreid Profiel