vrouwen uit friesland zoeken een relatie.

Snel een relatie zoeken en vinden in friesland. Dating profielen van vrouwen uit friesland met foto en uitgebreide beschrijving

een liefdesverhouding met een vrouw uit Friesland - Deinum
over mij Mijn man is veel te snel van me heen gegaan en op zijn sterfbed heeft hij me doen beloven dat ik na zijn dood niet bij de pakken zou blijven neerzitten maar verder ga met mijn leven. Makkelijker gezegd dan gedaan als je alleen maar het gemis voelt. Maar toch wil ik mijn belofte aan hem na komen en voorzichtige stapjes nemen naar een nieuwe leven met een andere man.
over jou: Geef me de tijd, vraag niet teveel ineens. Je vergelijken met mijn man zaliger zal ik niet doen als jij mij dan ook niet vergelijkt met een partner uit jouw verleden. Mijn bedoeling is om te beginnen met vriendschap en dan kijken of we stap voor stap ook verder kunnen gaan zonder te willen rennen of lopen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Friesland - Leeuwarden
over mij Net mijn eigen appartementje en diploma gehaald. Klaar om te beginnen met de mooiste tijd van mijn leven. Alleen wil ik daar niet alleen aan beginnen en is dat op dit moment wel het geval. Is er iemand die mij komt vergezellen?
over jou: Een man die echt bezig is wat zijn leven te maken en risico's durft te nemen. Ik ben bereid alles van mezelf te geven als jij en ik serieus in een relatie stappen met elkaar. Kan ik van jou hetzelfde gaan verwachten?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Friesland - Leeuwarden
over mij Ik ben een beetje erg laat met mijn beugel. Ik weet het maar ik hoef hem niet zo heel erg lang meer. Al die tijd heb ik grote problemen ermee gehad en mezelf verstopt. Eigenlijk heb ik nu zoiets van als je me met leuk vind dan zonder helemaal. Dus hierbij mijn poging. En als je er ook een hebt geen probleem hoor. Ik woon in Dronrijp en ben single. Ik heb een eigen huurhuis en werk in de huishouding bij een aantal mensen. Dit is tijdelijk. Ik moet nog een studie afmaken. Verder heb ik een auto en kan ik overal komen. En oordeel gewoon maar zelf.
over jou: je ziet door mijn beugel een veel mooier beeld. Dat is het ten eerste. Je vind het niet erg en snapt ook wel dat het tijdelijk is. Vervoer heb je zelf. Je kan in Friesland komen. En je bent niet snel op je bekkie gevallen. Ik hou namelijk wel van een vlotte man.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Friesland - Bakkeveen
over mij Net als iedereen hier op de site ben ik geloof ik op zoek. En wie ben ik. Ik ben Jiske.. Kom uit Friesland en ben import. Mijn moeder kreeg een relatie met een fries en inderdaad ik mocht lekker mee hierheen. Vermaak me hier goed dat is het probleem niet. Maar de vriend van mijn moeder en ik liggen elkaar niet zo. Hij denkt namelijk dat ie mijn vader is en me kan zeggen wat ie wil. En daar vecht ik nogal tegen.
over jou: Dat je gewoon bent en met twee woorden spreekt en dat je altijd U zegt haha. Nee hoor zo ben ik zelf ook niet echt en geloof dat ik dat tegenwoordig al helemaal niet kan vinden. In mijn leeftijdscategorie zit dat dan weer wel. En dat je een baan hebt of studeer. Want thuiszitten is volgens mijn ouders echt kansloos.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Friesland - Marssum
over mij Hallo lieve lezer, het is toch altijd weer bijzonder om te zien hoe een man en een vrouw naar elkaar toe kunnen groeien, en dat ze heel veel kunnen meemaken met elkaar maar toch door de zure appel heen bijten tot het weer beter wordt. Zo iemand ben ik, ik geef niet snel op, ik ga er echt voor en als ik je heb dan ben ik 200%!
over jou: Voor mij is het alweer een tijdje geleden dat er iets serieus in mijn leven opbloeide, maar ik verlang er echt wel weer naar hoor. Het is toch veel fijner en leuker om samen te zijn, niet elke minuut van de dag hoor, ieder zijn eigen vrijheid en ruimte, maar het echt om quality time weet je wel. Genieten van de tijd die je samen hebt.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Friesland - Drachten
over mij Spontaan, vaak iets te lief, een klein beetje eigenwijs maar heel zorgzaam, zo zou ik mezelf omschrijven. Eenzaam ben ik niet maar ik mis wel een leuke man in mijn leven en daar heb ik genoeg ruimte voor.
over jou: Jij zoekt ook een vrouw waar je meerdere keren mee kan daten en wie weet wel iets meer mee kan opbouwen? Ik vind het leuk als je een spontaan karakter hebt en een beetje eigenwijs mag best.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Friesland - Franeker
over mij Het leven is niet altijd even lief voor me geweest en ik heb mijn rugzakje wel te dragen. Maar dat is het verleden en dus ook voorbij. Ik ben een sterke, evenwichtige en karaktervolle vrouw die het alleen zijn nu onderhand wel beu is. Trouwen of samenwonen hoeft daarom niet meteen te gebeuren maar een maatje in mijn leven om lief en leed mee te delen is meer dan welkom.
over jou: Een evenwichtige, rustige en attente man. Die niet op zoek is naar een kortstondig avontuurtje maar ook niet meteen met zijn koffers komt aanzetten 😉 Een man die net als ik het leven veel leuker en fijner vind als er iemand is om dingen mee te delen. Niet iemand die over alles een discussie aangaat, gewoon leuk, lief en aardig om mee om te gaan.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Friesland - Bitgum
over mij Hee daar ik ben Marjon! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel! Ik heb momenteel een relatie maar ben altijd in voor nieuwe leuke contacten! Ik heb uit mijn vorige relatie 2 kinderen waarvan ik 5 kleinkinderen heb. Ik ben hier te vinden omdat ik graag nieuwe mensen leer kennen en in ben voor een gezellig gesprek!
over jou: Heb jij een relatie of juist niet? En zou je een gezellig gesprek willen dan ben je van harte welkom! Zie graag je berichtje verschijnen!

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Friesland - Oldelamer
over mij Ik ga heel graag met de tijd en de laatste mode mee. En nee, als ik het geld niet heb dan hoef het niet. Maar trendy ben ik wel. En ijdel. Haha. Ik word niet makkelijk benaderd door mannen. Ik weet niet als het aan mij ligt of dat zij niet durven. Ik heb het vermoeden dat ze niet durven omdat ze misschien denken dat ik niks van ze moet. Ik durf ook niet om de eerste stap te wagen. Hier wel.
over jou: Vind je me leuk? En wil je contact maken? Dat kan. Jij bent lief, beetje verlegen, anders schieten we niet op 🙂

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Friesland - Blesdijke
over mij Hooi. Ik ga niet te veel vertellen over mezelf. Ik hou ervan om advies te geven aan een ieder. Ik wil dus mensen hebben die graag met mij praten over het leven en een begeleiding nodig hebben om door het leven te komen. Zoals je ziet ben ik een oud vrouwtje die getrouwd is en heb ik dus veel meegemaakt in mijn leven. Ik kan niet alles adviseren, maar ik help wel graag waar ik kan helpen.
over jou: Informatie zoeken over het leven en hoe je verder met een bepaald onderwerp moet omgaan. Je bent leergierig en zoekt altijd naar meer informatie.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Friesland - Damwoude
over mij Na mijn scheiding was mijn eerste reactie nooit meer een man. Ik was zo gekwetst en teleurgesteld en gelukkig heb ik het nu achter mij kunnen laten. Niet alle mannen zijn hetzelfde en ik weet dat er ook genoeg mannen zijn die wel trouw zijn aan hun partner. Ik zoek een lieve man voor een LAT relatie. Samenwonen ooit nog, maar voor het begin wil ik toch een stukje vrijheid hebben.
over jou: Een relatie waarin we ook ieder nog onze eigen vrijheid en bezigheden hebben trekt je aan. Karaktertrekken het liefst sociaal, ondernemend en iemand die niet het kaas van de brood laat eten.

Uitgebreid Profiel