vrouwen uit flevoland zoeken een relatie.

Snel een relatie zoeken en vinden in flevoland. Dating profielen van vrouwen uit flevoland met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Flevoland - Dronten
over mij Ik heb besloten om hier eens een profiel aan te maken omdat ik ook eens mensen wil ontmoeten die niet uit mijn directe omgeving komen. Mensen die je normaal gesproken nooit zou leren kennen. Ik mag de auto van mijn pa gebruiken, dus de afstand is geen probleem.
over jou: Ik weet niet zo goed wat ik moet verwachten, dus ik vind dit kopje ook niet zo belangrijk. Stuur me maar een privé berichtje, en dan vinden we vanzelf wel uit of we elkaar leuk vinden.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Flevoland - Almere-Hout
over mij Hoi daar allemaal…:-D Ik ben nog even aan het uitzoeken hoe het hier allemaal werkt, maar ik heb al een paar leuke mannen gezien, daarom heb ik mij dus aangemeld haha. Ik zoek geen seksdate of van die andere rare dingen, dus dan kan je mij meteen overslaan whahaha.
over jou: Ik wil met jou kunnen lachen, gieren en brullen de hele dag. Actief en open om nieuwe dingen te leren of te doen enz… Je hebt er ook geen problemen dat ik veel vrienden heb van het andere geslacht, want ik ken eenmaal veel mensen. (Omdat ik zo geweldig ben natuurlijk ;-p whahaha)

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Flevoland - Almere
over mij Gezellig en spontaan, oprecht maar rechtvaardig, lief maar niet op mijn mondje gevallen, spontaan en sexy (beetje ego mag), harde werker maar maak graag tijd voor mijn vrienden en omgeving. Ik denk dat dat in het kort wel beschrijft wie ik ben.
over jou: Gezellig, vrolijk, eerlijk, spontaan, grappig, eigen mening, liefdevol, open, eigen leven maar vooral zin om met mij wat leuks te gaan doen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Flevoland - Luttelgeest
over mij Ik heb een heel zwaar verleden achter mij en ik ben trots op mezelf dat ik eindelijk uit mijn benarde situatie ben en hoop dat ik een man kan vinden die mij gewoon op het rechte pad kan houden en die mij een toekomst kan bieden zonder vervelende toestanden.
over jou: Jij verwacht niet dat ik hier mezelf zal prijsgeven maar kan wel wachten tot wij elkaar hebben ontmoet eer ik jou mijn geheim zal vertellen. Je hebt zelf niets op jouw kerfstok en je kan mij verzekeren dat ik niet in de miserie zal terecht komen!

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Flevoland - Emmeloord
over mij Ik ben niet echt op zoek naar een relatie, wel naar iemand om wat tijd mee door te brengen. Tijdens de week ga ik nar school maar in de weekends verveel ik me al wel eens. Ik heb niet echt veel vrienden en die ik heb, zijn vaak te druk bezig om nog iets leuks te ondernemen samen.
over jou: Maakt niets uit, het moet gewoon klikken tussen ons. Maar ik ben niet zo moeilijk, misschien wat aan de stille kant dus wie weet kan je me daar wel overheen helpen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Flevoland - Lelystad
over mij Zigeuner, Flowerpower girl, maf, idioot, asso ik heb alles al een keer naar mijn hoofd geslingerd gekregen omdat ik anders ben dan anderen. Ja ik ben een half Roma en ja ik woon op een kamp bij mijn ouders en ja we leven heel anders maar dat maakt ons geen slechter mens dan ieder ander. Goed we zijn misschien wat temperamentvoller, luidruchtiger en kroppen beslist geen emoties op maar gooien alles er direct op het moment uit, zo zijn wij gewoon. En over een Frans Bauer klagen jullie ook niet, dat is ook een kamper.
over jou: Ik verwacht echt niet dat je voor mij op een kamp gaat wonen, wat ik wel verwacht is dat je de Roma cultuur respecteert en mij niet laat vervreemden van mijn familie. En ik verwacht dat je respecteert dat ik geen sex voor het huwelijk heb en dat ik tot een huwelijk bij mijn ouders blijf wonen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Flevoland - Almere
over mij Alleen. Ja ik weet het zielig he. 🙂 Echt niet want ik heb bewust gekozen voor het alleen zijn. Iedereen om me heen vloog al jong over naar de mannen. Alle onderzoeken deden ze en uiteindelijk hebben ze het ene hart na het andere hart gebroken. Ik niet. Waarom niet? Ik ben niet voor de losse flodders. Ik wil die ene die voor altijd wil blijven. De liefde van mijn leven. En dat is wat ik zoek en wil in het leven. Of ik het vind weet ik niet maar proberen zal ik het zeker.
over jou: Je bent single en staat open voor een langdurige relatie. Korte flodders of mooie verhalen zijn dingen waar je echt een afkeer tegen hebt. Je wil liefde voor je hele leven. En dan samen uiteindelijk achter een rollator komen. In ieder geval is samen toch wel iets wat er in mijn ogen bij hoort. Tenslotte sta je in een relatie niet alleen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Flevoland - Almere
over mij Ik ben heel de dag bezig met andere mensen, hoe zij zich voelen, hoe zij eruit zien. Ik wil graag een leuke man leren kennen die mij savonds vraagt hoe mijn dag was en die het belangrijk vindt hoe IK me voel.
over jou: Jij bent empathisch, denkt altijd aan je partner zonder dat je jezelf weg cijfert. Jij ziet er gewoon goed uit. Je hoeft geen model te zijn. Ben ik ook niet.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Flevoland - Lelystad
over mij Al jong ben ik getrouwd en de eerste jaren waren zo gelukkig. De eerste breuken kwamen toen bleek dat ik hem geen kindje kan geven. Moeder natuur heeft beslist dat ik geen moeder mag worden. Hij kon daar niet mee overweg en heeft voor een vrouw gekozen die al kinderen had. Zwaar en emotioneel is dit geweest, want je verwacht na dit slechte nieuws steun van je man. Het liep anders en gelukkig belemmert deze nare ervaring mij niet om een nieuwe man te zoeken.
over jou: Kinderen kan ik jou niet geven, maar liefde heb ik genoeg in mij. Heb je zelf al kinderen dan zal ik daar niet negatief tegenover staan. Je bent ook toe aan een fijne relatie waarin respect voor elkaar wel de boventoon voert.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Flevoland - Lelystad
over mij Ik woon hier nog niet zo lang dus ik ken bijna niemand, alleen wat collega's. Ik ben geen uitgaanstype dus ik ontmoet eigenlijk nooit leuke mannen. Een vriendin van me stelde voor om online rond te neuzen, dus ik dacht 'waarom ook niet'. Wie weet wat ik tegen kom, nietwaar?
over jou: Ik zoek een man die gewoon leuke dingen wil doen samen. Samen tijd doorbrengen, misschien als vrienden, misschien als meer. We zullen zien, nietwaar? Ik wil wel alleen dat jij reageert als jij single bent. Of in scheiding ligt of zo. Ik wil geen relatie verpesten.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Flevoland - Creil
over mij Ik heet Yvette. Ik heb mij hier ingeschreven, omdat ik al een tijdje weer alleen ben, want niemand is perfect, dat besef ik me wel na een aantal relaties. Maar toch vind ik het helemaal niets zo single. En hoop er op deze manier verandering in te brengen. Dus reageer maar gewoon eens als mijn profiel jou bevalt en dan maken we verder kennis. Als jij vragen voor mij hebt, stel ze gerust!
over jou: Ben jij ook al een tijdje alleen, en vind jij het ook helemaal niets? Misschien is het dan leuk als wij eens gaan kennis maken met elkaar! Misschien dat we ergens een hapje kunnen eten, of ergens wat drinken, net wat je leuk vind! Als je het ziet zitten, hoor ik dan wat van je?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Flevoland - Almere Buiten
over mij Veel van mijn vriendinnen die hebben een leuke man kunnen vinden via het internet. Ben er zelf altijd sceptisch over geweest tot een vriendin me heeft overgehaald om het eens te proberen. Niet geschoten is altijd mis en na lang denken heb ik me hier aangemeld om die speciale man te vinden.
over jou: Je bent misschien niet de prins op het witte paard, maar dat hoeft ook niet. Respect hebben naar elkaar toe en vertrouwen kunnen opbouwen is erg belangrijk voor mij.

Uitgebreid Profiel