vrouwen uit drenthe zoeken een relatie.

Snel een relatie zoeken en vinden in drenthe. Dating profielen van vrouwen uit drenthe met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Drenthe - Wapserveen
over mij Ik ben het type dat hou van country muziek. Ik heb een groot gevoel voor humor met een glimlach… Ik hou van lezen, luisteren naar muziek zoals komedie actiefilms, liefde om te voldoen aan vele mensen of sluiten, ik graag met vrienden soms en gaan voor de camping en vooral dicht bij de natuur, ik ben bereid om te voldoen aan de juiste man die klaar voor een serieuze relatie is , ik ben niet een volwaardige leden hier mijn contact is gewoon
over jou: Hoop om te voldoen aan een liefdevolle, zorgzame, eerlijke, betrouwbare man uit hier, enkel voor ongeveer 5 jaar hebben niet alle datums, ik leefde al mijn vorige jaren in de Verenigde Staten, nu im terug naar mijn land van herkomst hoop ik kan horen van een ernstige man geweest.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Drenthe - Zuidlaren
over mij Het leven is een groot feest en samen gaan wij er een nog groter feest van maken. Naast feesten vind ik het ook heerlijk om te relaxen. Lekker met dikke sokken weg kruipen op de bank en genieten van een griezelige film. Heb dan soms wel een kussen nodig om mij achter te verschuilen, maar dat geeft niet. Misschien kan ik jouw rug ook wel een keer gebruiken om achter te schuilen als het eng wordt.
over jou: Iemand die graag een film kijken en even onthaast. Bijkomen van een dag hard werken en genieten van een hapje eten, een goed gesprek en een drankje. Alleen onthaasten is niets gedaan dus laten wij dat lekker samen gaan doen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Drenthe - Emmen
over mij Ik ben een sportieve dame ,en kan wel zeggen dat sport mij lust en mijn leven is. Als ik niet sport dan zit ik graag op het terras en ben dol op shoppen. Gezellig een dagje naar de dierentuin daar is ook niks mis mee. Alleen mis ik wel een man in mijn leven, ben jij die man?
over jou: Je houd van sporten of bent actief , je bent verzorgt en eerlijk. Verder heb ik geen wensen , ik wil je gewoon leren kennen!

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Drenthe - Emmen
over mij Ik ben een actieve vrouw en denk er voorlopig nog niet aan om te stoppen met werken alhoewel ik perfect in de mogelijkheid ben om dat te doen. Ik ben een beetje bang dat ik dan in een gat val omdat ik vaak meer dan full time werk. Als ik thuis kom,is er toch niemand die op me wacht en ik heb geen zin om alleen op de bank te gaan zitten en naar een suffe serie te gaan zitten kijken. Ik denk toch dat het leven me wat meer te bieden heeft en wie weet wat jij voor mij in petto hebt.
over jou: Actief, spontaan, gezellig, single.. Alles begint met vriendschap dus hoop dat we die kunnen opbouwen en we kijken wel hoe het evolueert.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Drenthe - Exloo
over mij Er valt zoveel over mij te vertellen dat het niet in dit vakje past dus ik begin er niet eens aan, leer deze prettig gestoorde meid maar beter kennen 😉 Ik hoef niet gelijk een man te vinden om mee te trouwen maar een leuke lat-relatie zou ik toch wel fijn vinden.
over jou: Een veelzijdige man: leuk en grappig maar toch ook af en toe eens serieus kunnen zijn. Niet te lang natuurlijk, dat doe ik ook niet.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Drenthe - Beilen
over mij Het leven is gewoon een groot feest en via deze weg wil ik het nog feestelijker maken. Ik heb een grote liefde voor muziek, dansen en boeken en wie weet is er wel iemand te vinden om die liefdes mee te delen. Het is niet dat ik ontzettend goed kan dansen, maar heb er wel heel veel plezier in om lekker de voetjes van de vloer te gooien.
over jou: Zit er met jou wel een leuk dansje in, dat kan zijn een zwoele salsa, een langzame wals of wie weet een hip dansje van nu. Sleep mij mee over de dansvloer en daarna is het verkoeling zoeken aan de bar. Als jij andere plannen hebt, steek van wal!

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Drenthe - Vredenheim
over mij Net een maand uit met mijn vriend, dacht dat ik van de vrijheid zou genieten, maar dat is helemaal niet zo. Ik vind het maar eenzaam, en kil zo alleen. Daarom ben ik toch weer opzoek naar een leuke man in mijn leven.
over jou: Die man die mij in de donkere dagen die er aan zitten te komen wat meer liefde en aandacht wilt geven dan wat ik nu heb. Ik hou van sportieve mannen, maar vooral een man die zich zelf is, en durft te zijn.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Drenthe - Hoogeveen
over mij Ik heb mijzelf net even een pauze gegeven, ik ben aan het studeren. Ik was hard aan een kop koffie en wat afleiding toe want ik viel bijna in slaap. Ik zal even wat over mijzelf vertellen , ik ben singel en wil graag arts worden. Maar ik heb nog een lange weg te gaan. Ik woon in een studentenhuis en het is hier altijd een gezellige boel, met veel mensen. Maar toch mis ik een speciaal iemand, en die ben ik nog niet tegen gekomen. Ik hoop via deze weg een leuke man te vinden voor een kennismaking of misschien wel meer.
over jou: Een man die van stappen houd maar ook geniet van een romantisch etentje. Een beetje veelzijdig dus! Een man die zich niet anders voor doet dan hij is en lekker zich zelf blijft. Je staat open voor een eventuele relatie!

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Drenthe - Hoogeveen
over mij Hallo ik ben Femke een enorme levensgenieter, ik hou van reizen en ben al op menig plekje op de aardbol geweest. Dit altijd samen met mijn man, helaas is deze veel te vroeg overleden, maar we hebben het bijzonder goed gehad met elkaar. Nu ik alles een plaatsje heb gegeven is er ruimte gekomen voor vriendschap en warmte. Ik wil graag mijn leven delen met een gezellige en loyale man. In eerste instantie kunnen we kijken hoe het uitpakt,en als we een klik hebben kunnen we samen dingen gaan ondernemen.
over jou: Je bent een gezellige en loyale man, die ook nog wat van de wereld wil zien. Je bent reislustig en kunt ook zelfstandig zijn.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Drenthe - Meppel
over mij Al 16 jaar vier in mijn vijftgste verjaardag en voel mij geen dag ouder. Ik probeer veel eruit te gaan en hier in de mooie omgeving te fietsen en wandelen. Wat ik sinds kort doe zijn loom armbandjes maken, aangestoken door mijn kleindochter. Ik ga ook graag naar de bioscoop of een heerlijk avondje uitgebreid eten met een lekkere borrel als toetje
over jou: Geen binnenzitter maar een actieve man is wat ik zoek. Nuchtere instelling en kijk op het leven die ook in voor een lolletje hier in daar. Leeftijd vind ik niet belangrijk, je bent zo jong of oud als je je voelt

Uitgebreid Profiel