vrouwen uit brussel zoeken een relatie.

Snel een relatie zoeken en vinden in brussel. Dating profielen van vrouwen uit brussel met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Het Brussels Hoofdst - Brussel
over mij Dit vind ik zo moeilijk. Ik heb me over laten halen om eens wat nieuws te proberen. Zeker omdat ik niet echt een type bent dat uitgaat of zo. Ik ben een rustige vrouw met een lief karakter, gek op kinderen en vooral heel sociaal. Als het op mannen aankomt lijkt het wel of ik in mijn schulp kruip. Voor mij zou het geweldig zijn als ik hier een fijn contact op kan bouwen en wie weet wat er uit kan komen.
over jou: Als jij iemand bent met geduld, is dat zeker prettig. Je bent iemand die het leven serieus neemt maar ook kan lachen. Met de liefde maak je geen grappen en sta je er voor open om met mij een serieuze en liefdevolle relatie op te bouwen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Het Brussels Hoofdst - Sint-Lambrechts-Woluwe
over mij Je leeft maar een keer en elke dag dat jij terug kijkt op jouw leven moet jij kunnen lachen. Wat dacht jij er dan van om dat samen met mij te doen? Lieve zelfstandige dame zoekt een maatje om samen mee te lachen en te knuffelen.
over jou: Een maatje om samen mee te lachen en te knuffelen. Jij moet natuurlijk wel alleen mij als maatje hebben en niet nog tien andere dames. Dat geldt vice versa natuurlijk ook. Nou maatje, waar blijf jij nou?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Het Brussels Hoofdst - Brussel
over mij Hoi, moeilijk hoor om je voor te stellen. Maar ik doe toch mijn best. Ik ben Aisha, en ik woon sinds kort in Brussel. Ik ben een aardige dame die het alleen zijn niet echt geweldig vind. Ik hou van gezellig samen dingen ondernemen en met vriendinnen is dat toch heel anders dan met een partner. Ik ben bescheiden, lief en rustig en hoop dat er een leuke man is die nader kennis met mij wil maken.
over jou: Ik heb niet echt een voorkeur, het gaat toch om het innerlijk he. Maar gewoon leren kennen lijkt me het leukste.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Het Brussels Hoofdst - Brussel
over mij Wat ik zoek is niet te koop! Haha. Dat zeg ik altijd. Ik ben echt toe aan een grote liefde in mijn leven maar als je te hard zoekt lukt het ook niet toch? Ik sta open voor een nieuw contacten en laat mij graag verrassen. De wereld is een stuk groter met internet dus zeker weten dat er een leuke man hier zit die bij mij past.
over jou: Niemand is perfect en dat hoef jij ook zeker niet te zijn. Ik ben al blij als een man gewoon 100 procent gaat voor mij en dat ook op alle gebieden laat merken. Verschil in leeftijd, afkomst of wat dan ook vind ik niet belangrijk.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Het Brussels Hoofdst - Evere
over mij Ik ben een gevoelige dame, en ik hou van de natuur. Je vindt me daar dan ook geregeld…lekker wandelen in het bos, samen met mijn grote vriend…mijn hond. Daar genieten we elke dag weer van.
over jou: Jij houdt ook van wandelen in de natuur, van de rust die het uitstraalt. Je uiterlijk vind ik niet belangrijk, het is het innerlijke dat telt.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Het Brussels Hoofdst - Brussel
over mij Heb al van alles geprobeerd, maar het vinden van een nice guy lukt maar niet. Heb wat blinddates gehad, die waren geregeld door vriendinnen, maar dat waren allemaal van die gekke mannen. En wanneer wij op stap zijn, dan lijkt het wel of ik alleen maar de verkeerde mannen aan trek. Zou zo graag die ene Mister Right vinden, op een wit paard hoeft niet, een fiets is ook prima hoor.
over jou: Die leuker waar ik het over heb, dat ben jij. Lief, en aardig en verder lekker gewoontjes. Niet op jouw mond gevallen en vooral dol op knuffelen en lekker films kijken.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Het Brussels Hoofdst - Sint-Pieters-Woluwe
over mij Ik ben een spontane vrouw die midden in het leven staat maar er genoeg van heeft om daar alleen te staan. Ik ben actief in de sport en ook heb ik plezier in mijn werk. Ik hou ervan om er op uit te trekken en gezellige dingen te ondernemen en ga graag de natuur in. Ik hoop hier nu eens een echte leuke man te vinden.
over jou: Jij bent net als ik actief en trekt er ook graag op uit. Je staat open voor nieuwe dingen en je geniet van het leven met al zijn ups en downs. Je houdt van de natuur en maakt graag lange wandelingen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Het Brussels Hoofdst - Brussel
over mij Help ik ben Fie, ben net klaar met mijn studie en moet binnenkort weg uit het studentenhuis maar waar moet ik dan heen? Mijn ouders? Liever niet veel te streng en ik ben nu al gewend aan de vrijheid. Dus ik gok het er op een leuk vriendje te vinden hier die het ziet zitten met mij samen te wonen.
over jou: Bij voorkeur heb je een huisje voor jezelf waar ik welkom ben. En ik wil wel een serieuze relatie, dus als je iets anders in gedachte had dan dat, dan alstublieft mijn profiel overslaan.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Het Brussels Hoofdst - Brussel
over mij Ik ben een beetje sceptisch hoor over iemand via het internet leren kennen maar ik ga het toch maar proberen. Je weet immers nooit waar het toe kan leiden toch? Ben een vrij zelfstandige vrouw die van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Ben gek op bloemen en planten en heb daar dus werk in gevonden.
over jou: Ja wat zoek ik in een man? Ongeveer mijn leeftijd, lief, eerlijk en zorgzaam. Dus zo heel veel eisen heb ik niet toch?

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Het Brussels Hoofdst - Sint-Gillis
over mij Ik ben een goedverzorgde vrouw en werk keihard. Nu is het weleens tijd om ook aan mezelf te denken, in plaats altijd maar in dienst van de werkgever. Een maatje hebben we allemaal behoefte aan, alleen wil ik wel echte liefde en puurheid tussen mij en dat maatje.
over jou: Jij gaat ook alleen maar voor pure liefde en niet omdat je zo nodig iets anders wil. Je begrijpt hoe een vrouw door een man op handen gedragen wil worden of in ieder geval weet jij haar het gevoel te geven dat ze belangrijk voor je is.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Het Brussels Hoofdst - Brussel
over mij Ik heb geen goede opleiding en geen job, wat ik wel heb is een goed hart. Ik heb problemen met leren, ik heb voor die dingen meer tijd nodig dan anderen. Ik kan pas sinds een kleine 2 jaar fietsen gelukkig. Ik ben dus een jonge vrouw die niet ergens in uitblinkt maar ik hoop wel dat er een jonge is die mij wil accepteren zoals ik ben en mijn vriendje wil worden.
over jou: Je kunt er mee omgaan dat ik een beperking heb en wilt mij accepteren zoals ik ben. Mijn ouders zijn beiden kok en zijn wel bezig mij te leren koken en leren mij mijn smaak te gebruiken want dat is wel goed en door te proeven weet ik of iets wel of niet goed gaar is, dus dat kan ik wel voor je doen. Verder hoop ik gewoon een reactie te krijgen met 1 ben ik al heel gelukkig zelfs als het niets word.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Het Brussels Hoofdst - Sint-Agatha-Berchem
over mij Na het overlijden van mijn man heb ik veel verdriet gehad en nu na 5 jaar voel ik mij weer als herboren. Ik ga weer verder met mijn leven en daar hoort ook een man weer bij. Kun jij mij weer optimaal laten genieten in en van het leven?
over jou: Jij zoekt een relatie net als ik. Ik val niet echt op een bepaald type. Het enige wat ik weet is dat ik niet van macho mannen hou. Ik ben wel een romantisch ingesteld persoon en dat zoek ik ook wel in een man.

Uitgebreid Profiel